Loading

Blog

blog image

interview met personal trainer Mellony Geugjes

04 February, 2017 - 06:58

Elke maand zetten wij een personal trainer van onze website in het zonnetje. Deze maand is dit personal trainer Mellony Geugjes. Wij stelden haar 10 vragen over haar leven als personal trainer.

Hoe lang ben je al werkzaam als personal trainer?
Ik ben al ruim 2 tot 3 jaar bezig met les geven!

Waarom heb je gekozen voor een carrière als personal trainer?
Ik vind het leuk om mensen te helpen, om een gezonder levensstijl te krijgen en deze ook te behouden. Ook om ze te zien groeien en daadwerkelijk het zien dat ze hun doelen behalen.

 

Waarom is personal trainer zijn zo’n leuk vak?
Mensen te helpen en dat ze altijd blij zullen zijn met het resultaat wat ze boeken en dat ze blij zijn met jou, omdat wij hun toch helpen er in!

Waar ben je in gespecialiseerd?
Kickboks, boksen, BJJ, MMA, conditie, zelfvertrouwen opbouwen, fitter worden, afvallen.

Wat is je doelgroep?
Ik geef les van jong tot oud, ik kan met iedereen overweg en we vinden altijd wel een oplossing en training wat bij hun past.

Waarmee onderscheid je je als personal trainer?
Ik heb veel ervaring in het sport wereld. Vooral met gezond eten, afvallen en conditie opbouwen. Vooral veel in de vechtsport en weet hoe ik mensen gedisciplineerd kan houden. Ook heb je soms even geen zin, dat gevoel ken ik en ik weet dan precies goed hoe ik je dan wel kan motiveren. 

Hoe verloopt een personal trainingssessie?
Vaak wil ik eerst weten wat hun doel is en/of ze blessures hebben. Daarna begin ik altijd met een warming up, techniek en volgt de conditie. Aan het einde altijd buikspieren en rekken en strekken. Door de technieken heen doe ik vaak wat kracht trainingen er tussen. Nogmaals ligt het echt aan wat mijn klant graag wilt bereiken.

Op welke behaalde resultaten ben je trots?
Als het om mijzelf gaat ben ik vooral trots dat ik zo ver ben gekomen in mijn sport. Ben Wereldkampioen en krush kampioen in mijn klasse en heb zelfs mee gedaan aan een reality serie in Las Vegas The Ultimate Fighter. Ik ben al ver gekomen, maar nu is mijn doel om d e UFC in te gaan! Natuurlijk ben ik ook trots dat ik altijd mijn gewicht haal haha!

Welke uitdaging zou je in de toekomst graag aan gaan? 
Mijn uitdaging is toch dat ik UFC kampioen word. Voor de rest dat mijn PT bedrijf goed gaat lopen en veel mensen kan helpen en daarbij misschien nog een eigen sportschool.

Wat doe je zelf om in vorm te blijven?
Meeste weten het al, ik doe aan kickboks, BJJ en MMA. Ik train elke dag en let ook gewoon op mijn voeding. Niet alleen puur om een goed lichaam te behouden, maar ook dat ik mij veel lekkerder en energieker voel als ik gezond eet. Tuurlijk zondig ik een dagje het moet leuk blijven, maar mijn prestaties zijn niet normaal beter geworden sinds ik oplet met mijn eten, althans opletten? Nee gewoon gezond eten en het kan nog leuk en lekker zijn ook!

Wil jij een proefles proberen bij Mellony? Ga dan naar haar profiel en klik op contactaanvraag

Profiel personal trainer Mellony Geugjes >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten