Loading

Personal Trainers in Lisse (1)

Afbeelding Lisse

Lisse

Personal Trainer in Lisse - Zuid-Holland

Vind hier een personal trainer in Lisse of dicht bij jou in de buurt. Door middel van onze handige zoekfunctie kun je precies de trainer vinden die jij wenst. Wil je een trainer die op locatie lesgeeft of een trainer die een eigen ruimte heeft? Bij elke trainer kun je precies zien wat zijn tarieven zijn en kun je een stukje lezen over zijn ervaring en specialiteiten.

Hieronder vind je een overzicht van alle trainers in Lisse

Personal Trainer in Lisse

Met je personal trainer in Lisse kun jij aan de slag met jouw doelstellingen, of dat nu een strakker lichaam, revalidatie, of afvallen is. De trainer helpt jou en gaat met jou aan de slag. De beste tip die we jou kunnen geven is neem contact op met 2 a 3 personal trainers en vraag een proefles aan en kijk daarna bij welke trainer jij het beste gevoel had.

Meer informatie ontvangen, of direct een afspraak maken? Klik op de trainer van jouw keuze, vul het contactformulier in en de trainer neemt contact met jou op.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Sven

Sven

28 jaar - Lisse

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten