Loading

Personal Trainers in Delft (2)

Afbeelding Delft

Delft

Wil je met een van onze personal trainers uit Delft je doelen bereiken? Je gaat dan samen aan je gezondheid werken. Je weet waar je het voor gaat doen en daar kun je voorafgaand aan de trainingen samen eens uitgebreid voor gaan zitten. Er wordt een plan voor je opgesteld, het is echt maatwerk. Jij hebt bepaalde doelen voor ogen en met de personal trainer uit Delft ga jij deze behalen.

Prijzen personal trainer Delft

De meeste personal trainers hebben in onderstaand overzicht de tarieven staan. Je kunt de prijzen vergelijken en zo verrassingen voorkomen als je je trainer hebt gekozen. Het is namelijk ook erg belangrijk dat je financieel weet waar je aan toe bent.

Bekijk het aanbod personal trainers uit Delft

Op deze pagina kun je per trainer bekijken welke ervaringen hij of zij heeft en welke diploma’s hij of zij heeft behaald. Kies nu een personal trainer die bij past en die je gaat helpen bij het afvallen, fitter en energieker worden en gezonder leven.

Bekijk nu onderstaand alle personal trainers in Delft.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Emina Yildirim Beachfit

Emina Yildirim Beachfit

39 jaar - Delft, Den Haag

Jim

Jim

33 jaar - Delft

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten