Loading

Personal Trainers in Barendrecht (4)

Afbeelding Barendrecht

Barendrecht

Met je personal trainer sporten in Barendrecht

Ben je op zoek naar een goede personal trainer in Barendrecht, die je binnen no-time fit krijgt of ervoor zorgt dat je uitkomt op het voor jou ideale gewicht? Wil je graag, samen met je personal trainer, sporten in de frisse buitenlucht of ga je gebruik maken van het grote aanbod aan verschillende sportaccommodaties?

Verschillende sportaccommodaties

Ga met je personal trainer in Barendrecht aan de slag op de diverse locaties in de stad. Van sportvelden tot gymzalen, en van zwembaden tot turnhallen; de stad heeft een veelzijdig aanbod van sportaccommodaties waar jij samen met je personal trainer het meeste uit je jezelf kan halen.

Frisse buitenlucht

Barendrecht heeft een groene omgeving waar jij kan wandelen, hardlopen of fietsen. Maak jij gebruik van de mooie wandel- en fietsroutes in het natuurgebied Carnisse Grienden aan de Oude Maas? Of ga jij samen met je personal trainer hardlopen in het Riederpark? De talloze mogelijkheden zorgen er voor dat jij samen met je personal trainer aan je doelen kan werken!

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Antoon

Antoon

60 jaar - Barendrecht

Bart

Bart

40 jaar - Barendrecht

Lloyd

Lloyd

45 jaar - Barendrecht

Rob

Rob

57 jaar - Barendrecht

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten