Loading

Personal Trainers in Zoetermeer (8)

Afbeelding Zoetermeer

Zoetermeer

Personal training in Zoetermeer

Zoek je een personal trainer in Zoetermeer en wil je gebruik maken van een van de vele binnenaccommodaties of kies je ervoor om in de buitenlucht actief aan de slag te gaan? Op welke manier je ook aan de slag wilt gaan met sport en ontspanning, in deze stad heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Groei in Zoetermeer

Als groeikern van Den Haag is Zoetermeer een stad met veel groei en mogelijkheden. Jij kunt samen met je personal trainer gebruik maken van de verschillende mogelijkheden die Zoetermeer jou te bieden heeft. Werk samen aan jouw doelen!

Vele accommodaties

Ga met je personal trainer aan de slag op de diverse locaties in de stad. Denk hierbij aan SnowWorld, waar jij op de indoorskibaan met skipiste kan werken aan je energie. Of kies jij voor het sport- en recreatiecentrum SilverDome? Op dit overdekte kunstijsbaan heb jij de mogelijkheid om fit te worden! Daarnaast heeft Zoetermeer vele sportverenigingen, sportorganisaties en verschillende zwembaden waar jij kan sporten.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties

Andrew

30 jaar - Zoetermeer

Dennis

45 jaar - Zoetermeer

Dwayne

- Zoetermeer

Eugenia

38 jaar - Zoetermeer

Glenn

30 jaar - Zoetermeer

Jody

- Zoetermeer

Stefan

- Zoetermeer

Yuri

- Zoetermeer

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Spotlight trainers

Meer

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten