Loading

Personal Trainers in Hengelo (1)

Afbeelding Hengelo

Hengelo

Met je personal trainer aan de slag in Hengelo

Ben je woonachtig in Hengelo of omgeving en wil je gaan sporten met een personal trainer? Werk samen met je persoonlijke coach in Hengelo aan je conditie of je gewicht. In deze stad heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Verschillende accommodaties

Je kunt samen met je personal trainer in Hengelo gebruik maken van een van de twee zwembaden, het overdekte Twentebad of het natuurbad Tuindorpvijver. Daarnaast zijn er nog vele sportparken en sporthallen waar jij met behulp van je persoonlijke coach kunt werken aan je conditie, of waar je de mogelijkheid hebt om gewicht te verliezen.

Evenementen in Hengelo

De stad organiseert veel evenementen met o.a. de halve marathon van Hengelo en de Avondvierdaagse Hengelo. Het grootste evenement is de Fanny Blankers-Koen Games, een jaarlijks terugkerend internationale atletiekwedstrijd. Wil jij je klaarstomen voor een van de evenementen in Hengelo? Kies je personal trainer en werk samen aan je conditie! 

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Janine Moeken

Janine Moeken

42 jaar - Hengelo

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten