Loading

Personal Trainers in Oostzaan (4)

Afbeelding Oostzaan

Oostzaan

Sporten met een personal trainer in Oostzaan

Wil je sporten met een personal trainer, om aan je conditie te werken of wellicht gewicht te verliezen? Welk doel je ook voor ogen hebt, samen zorgen jullie ervoor dat je er de komende zomer top uit ziet, of je binnenkort kunt deelnemen aan een van de prachtige evenementen in de omgeving.

Recreatie- en natuurgebieden

Ga samen met je personal trainer in Oostzaan aan de slag in het recreatie- en natuurgebied Het Twiske. Je kunt er hardlopen en fietsen, maar daarnaast kanoën om een heel andere spieren te trainen. Stel samen met je personal trainer een effectief programma samen, zodat je optimaal aan je conditie of je gewicht kunt werken.

Contact met je personal trainer

Wil je direct samen een trainingsschema samenstellen, of je personal trainer in Oostzaan eerst eens wat beter leren kennen? Neem vrijblijvend contact op!

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Danny Delvers

Danny Delvers

38 jaar - Amsterdam, Oostzaan, Zaandam, Purmerend, Amstelveen

Mike Bosch

Mike Bosch

29 jaar - Amsterdam, Landsmeer, Zaandam, Oostzaan, Amstelveen

Personal Training Studio  Landsmeer-Amsterdam

Personal Training Studio Landsmeer-Amsterdam

Landsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Oostzaan

Patrick

Patrick

44 jaar - Oostzaan

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten