Loading

Personal Trainers in Landsmeer (5)

Afbeelding Landsmeer

Landsmeer

Wil je in Landsmeer sporten met een personal trainer? Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende verenigingen, clubs en accommodaties. Wat dat betreft kun je op zoek naar een locatie bij je in de buurt, om daar samen met je persoonlijke coach aan de slag te gaan.

Sportpark en Zwembad

Werk aan je conditie in het sportpark in Landsmeer, of kies aan de andere kant voor het zwembad om fit te worden. Kom je regelmatig in zwembad de Breek, of ben je juist veel te vinden op het sportpark Landsmeer? Je kunt met je personal trainer aan de slag waar je wilt en uiteraard ook zorgen voor een combinatie van de beide locaties.

Indoor sporten met personal trainer

Wil je liever indoor sporten met je personal trainer in Landsmeer? Ook dat kan hier uitstekend. Maak gebruik van het indoor sportcentrum wanneer het weer wat minder is, of wanneer je gebruik wilt maken van een van de binnensporten. Wat je voorkeur ook heeft, met je personal trainer zorg je ervoor dat je een geweldige conditie krijgt, of je uitkomt op het gewicht dat je voor ogen hebt.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Laura Mastenbroek

Laura Mastenbroek

40 jaar - Amsterdam, Purmerend, Den Ilp, Zaandam, Landsmeer

Cynthia Personal trainer

Cynthia Personal trainer

36 jaar - Landsmeer, Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Purmerend

Mike Bosch

Mike Bosch

29 jaar - Amsterdam, Landsmeer, Zaandam, Oostzaan, Amstelveen

Personal Training Studio  Landsmeer-Amsterdam

Personal Training Studio Landsmeer-Amsterdam

Landsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Oostzaan

Raoul  Hofwijks

Raoul Hofwijks

43 jaar - Landsmeer

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten