Loading

Personal Trainers in Haarlem (3)

Afbeelding Haarlem

Haarlem

Ben je op zoek naar een personal trainer in Haarlem, die jou gaat helpen met afvallen of klaar te stomen voor een evenement of wedstrijd? De hoofdstad van provincie Noord-Holland heeft voor jou verschillende sportmogelijkheden te bieden!

Evenementen

Met de Haarlemse Honkbalweek en de Haarlemse Basketballweek profileert Haarlem, als tweede grootste stad van Noord-Holland, zich als een echte sportstad. Ook is er in Haarlem de jaarlijks terugkerende Zilveren Kruis Achmea Loop. Maak jij je klaar voor dit hardloopevenement? Of kies je voor je eigen doelen en wil je vooral werken aan je gewicht of je weerbaarheid. Wat je doelen ook zijn, in deze grote stad heb je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Talloze mogelijkheden

Voor sport en ontspanning zit je goed in Haarlem. Door de ligging aan de rivier het Spaarne en in de nabijheid van recreatiegebied Spaarnwoude, Nationaal Park Zuid Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn er veel watersport- en recreatiemogelijkheden waar jij en je personal trainer hard aan de slag kunnen. 

Bekijk hieronder alle Personal Trainers uit Haarlem

Zie jij de geschikte personal trainer er niet tussen staan ? Neem dan een kijken bij de trainers die in de buurt van Haarlem lesgeven. Bijvoorbeeld Amsterdam, Heemstede  of Zandvoort

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Cletis

Cletis

- Haarlem

Evert

Evert

33 jaar - Haarlem

Paul

Paul

36 jaar - Haarlem

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten