Loading

Personal Trainers in Diemen (1)

Afbeelding Diemen

Diemen

Aan je doelen werken in Diemen

Wil je sporten met een personal trainer, om aan je conditie te werken of wellicht gewicht te verliezen? Zorg er samen voor dat je goede conditie opbouwt of dat je er de komende zomer top uit ziet.    

Vele accommodaties

In Diemen heb je vele mogelijkheden om met je personal trainer aan de slag te gaan. Er zijn twee zwembaden, waaronder het Zwembad en Sportcentrum Wethouder F.B. Duran met o.a. twee binnenbaden, verschillende fitnessapparaten, twee squashbanen en een sportzaal. Daarnaast staat Diemen bekend om haar rijk verenigingsleven, met vele sportverenigingen, waar jij samen met jou personal trainer aan je persoonlijke doelen kan werken.

Veel groen

Kies je er voor om de frisse natuur in te gaan? De stad heeft veel groen te bieden. Ga nu aan de slag met je personal trainer op de vele wandel- en fietspaden in het Diemerbos of natuurgebied Diemer Vijfhoek. 

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Anneke

Anneke

58 jaar - Diemen

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten