Loading

Personal Trainers in Nieuwegein (4)

Afbeelding Nieuwegein

Nieuwegein

Met je personal trainer sporten in Nieuwegein

Nieuwegein is een mooie stad, waar je met je personal trainer uitstekend aan je fitheid of je gewicht kunt werken. Ga samen met je personal trainer aan de slag op de vele buiten- en binnenaccommodaties in Nieuwegein.

Diverse voorzieningen

Hou je van sporten in de buitenlucht? Ga dan samen met je personal trainer naar het natuurpark Oudegein, waar je gebruik kan maken van diverse voorzieningen als de natuurijsbaan en de coopertestbaan. Ten zuiden van het natuurpark bevindt zicht Sportpark Parkhout, met twee voetbalclubs. In het noorden bevindt zich de lokale tennisclub.

Sporten met je personal trainer

Daarnaast heeft de stad verschillende sportaccommodaties in beheer; van sporthallen tot een klimhal en van een wielerbaan tot gymzalen. Bepaal met je personal trainer voor welke doelen jij wilt sporten en haal het meeste uit jezelf! 

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Sanne Beumer

Sanne Beumer

- Nieuwegein

Wesley

Wesley

30 jaar - Nieuwegein

Daniella

Daniella

52 jaar - Nieuwegein

Jeffrey

Jeffrey

41 jaar - Nieuwegein

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten