Loading

Personal Trainers in Arnhem (8)

Afbeelding Arnhem

Arnhem

Wil jij in Arnhem trainen met een personal trainer? In de hoofdstad van provincie Gelderland heb jij talloze mogelijkheden om de doelen, die jij samen met jou personal trainer vaststelt, te verwezenlijken!

Vele accommodaties

Arnhem is een paradijs voor amateursporters. Arnhem telt 2 sportcentra, 3 zwembaden, een duikschool, een openluchtzwembad, 12 sportparken, 6 sporthallen, verschillende gymlokalen, dansstudio's en speelzalen. Dus alle mogelijke sportfaciliteiten om veel uit jou te halen. Daarnaast heeft Arnhem meer dan 100 sportverenigingen voor meer dan 70 verschillende sporten, met ook minder bekende sporten als American Football en verschillende gehandicaptensporten.   

Groene stad

In 2009 is Arnhem uitgekozen als beste evenementenstad van Nederland. In 2011 is gemeente Arnhem zelfs uitgeroepen tot Nederlandse sportgemeente van het jaar. Maar Arnhem staat ook bekend als groene stad. In 2008 is Arnhem verkozen tot groenste stad van Nederland en 2009 zelfs als groenste stad van Europa. Daaropvolgend is het Arnhemse Park Sonsbeek in 2012 uitgeroepen tot mooiste stadspark van Nederland. Waar jij ook voor wil trainen, je kan in de buurt actief aan de slag met de sporten waar je plezier in hebt!   

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Annemay

Annemay

35 jaar - Arnhem

Evert

Evert

46 jaar - Arnhem

Kelly

Kelly

40 jaar - Arnhem

Laurens

Laurens

35 jaar - Arnhem

Nayel

Nayel

32 jaar - Arnhem

Onno

Onno

- Arnhem

Rob

Rob

52 jaar - Arnhem

Ronan

Ronan

34 jaar - Arnhem

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten