Loading

Personal Trainers in Apeldoorn (3)

Afbeelding Apeldoorn

Apeldoorn

Ga met je personal trainer in Apeldoorn aan de slag in het sportpark Orderbos, of kies voor Omnisport Apeldoorn. Welke accommodatie je ook voor ogen hebt, je zorgt er samen met je trainer voor dat je kunt werken aan je conditie, of je de mogelijkheid hebt om gewicht te verliezen. Waar je ook aan wilt werken, samen kunnen jullie jouw doelen bereiken.

Parken en groen karakter

Je kunt je met je personal trainer in Apeldoorn zowel binnen als buiten sportief uitleven. Het groene karakter van de omgeving van de stad zorgt er samen met de diverse stadsparken voor dat je gewoon bij jou in de buurt aan de slag kunt.

Sportieve evenementen

Wil je met je personal trainer in Apeldoorn werken aan je eigen doelen, of trainen voor een van de sportieve evenementen? Neem bijvoorbeeld deel aan de Marathon van Apeldoorn, waar jij kunt laten zien waar je toe in staat bent na een periode van intensief sporten.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Sonny Scherpenzeel

Sonny Scherpenzeel

29 jaar - Apeldoorn

Jan

Jan

34 jaar - Apeldoorn

Maarten

Maarten

- Apeldoorn

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten