Loading

Personal Trainers in Leeuwarden (5)

Afbeelding Leeuwarden

Leeuwarden

Samen met een personal trainer uit Leeuwarden je doelen bereiken? Dit kan nu! Je gaat samen aan je gezondheid werken en zo kun je bijvoorbeeld afvallen of zorgen dat je een betere conditie krijgt. Ervaar daarom nu hoe dat in zijn werk gaat en welke personal trainers uit Leeuwarden je daarbij kunnen helpen.

Prijzen personal trainer Leeuwarden

Een groot deel van de personal trainers hebben in onderstaand overzicht de tarieven staan. Je kunt zo de prijzen vergelijken en je kent de financiële gevolgen als je voor een personal trainer kiest. Houd je doel goed voor ogen, zodat je er samen direct mee kunt beginnen. 

Bekijk het aanbod personal trainers uit Leeuwarden

Veel trainers hebben op hun pagina aangegeven welke ervaringen ze hebben en welke diploma’s hij of zij heeft behaald. Dit geeft jou een beeld van wie er het beste bij je past. Afvallen, gezonder leven of een betere conditie opbouwen, samen met een van deze personal trainers uit Leeuwarden kun jij je doelen bereiken.

Bekijk nu onderstaand alle personal trainers in Leeuwarden.

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Hart-Jan van der Meer

Hart-Jan van der Meer

33 jaar - Leeuwarden

Evert Dijkstra

Evert Dijkstra

27 jaar - Leeuwarden

Harry

Harry

52 jaar - Leeuwarden

Peter

Peter

52 jaar - Leeuwarden

Robert

Robert

51 jaar - Leeuwarden

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten