Loading

Personal Trainers in Heerenveen (4)

Afbeelding Heerenveen

Heerenveen

Met je personal trainer sporten in Heerenveen

Heerenveen staat bekend als plaats waar op het gebied van sport veel mogelijkheden zijn. Ben jij woonachtig in Heerenveen of omgeving, en zoek jij een personal trainer? Ga samen aan de slag met de doelen die je voor ogen hebt. Werk aan je conditie of zorg er samen voor dat je er de komende zomer weer strak uit zal zien.

Sportstad Heerenveen

De locatie rondom het voetbalstadion waar eredivisieclub SC Heerenveen voetbalt, wordt aangeduid als ‘Sportstad Heerenveen’. Deze locatie beschikt over een multifunctioneel centrum met o.a. een sporthal en zwembad. Dit geeft jou de mogelijkheid om samen met je personal trainer aan je doelen te werken. Wil je sporten voor de fun of wil je gewicht verliezen?  

Recreatiegebied

Of wil je met je personal trainer aan de slag in de natuur? Het recreatiegebied De Heide aan de rand van Heerenveen bestaat uit een grote plas waar je met roei- en zeilboten het water op kan. Ook bevindt zich hier een strandje waar jij je met je personal trainer helemaal in het zweet kan sporten. 

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Anne Bart

Anne Bart

38 jaar - Heerenveen

Fokko

Fokko

68 jaar - Heerenveen

Martijn

Martijn

40 jaar - Heerenveen

Wolter

Wolter

58 jaar - Heerenveen

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten