Loading

Personal Trainers in Drachten (1)

Afbeelding Drachten

Drachten

Met je personal trainer aan de slag in Drachten

Drachten is, naar inwonertal, de op één na grootste plaats in Friesland. Met de diverse sportmogelijkheden die deze stad heeft te bieden, kan jij samen met je personal trainer werken aan je energie of je gewicht.

Watersport

Provincie Friesland staat bekend om haar watersport. Hierdoor heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te zwemmen in natuurwater op vele locaties. Ook het Slingepark is een drukbezochte locatie om te wandelen, hardlopen of te fietsen. Maak samen met je personal trainer een plan en werk aan je gezondheid of werk aan je spiermassa.

Sporten in de stad

Daarnaast beschikt de stad over een subtropische zwemparadijs inclusief een 50 meter wedstrijdbad. Er zijn een tal van sportaccommodaties en een divers aanbod op het gebied van gehandicaptensport, en sporten als karate, honkbal, boog- en geweerschieten. Dus alle mogelijkheden voor jou om samen met je personal trainen aan je doelen te werken!

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Hannes

Hannes

- Drachten

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten