Loading

Deel je trainingen online

Deel je ervaringen

Personal-trainer.nl is behalve een vindplaats voor de personal trainer die bij jou past, ook een online community. Dat betekent dat je op ieder moment van de dag met andere sporters én met je personal trainer ervaringen en informatie kunt uitwisselen.

Blijf gemotiveerd door je ervaringen te delen met medesportersDeel je trainingen online!

Hebben anderen ook zo'n moeite met de trap aflopen na een heftige training voor je benen? Wissel tips uit om ook met een druk werkschema gezond te eten of laat gewoon eens weten hoe lekker je getraind hebt. Onze Facebook community is er voor het uitwisselen van herkenbare situaties en je zult merken hoe motiverend dat is. 

Motiveer anderen om van sporten en gezond eten een levensstijl te maken 

De eerste stap naar een gezonde levensstijl is het moeilijkst. Heb je die stap eenmaal gezet en ben je goed op weg, dan merk je dat het volhouden van gezond eten en regelmatig trainen steeds makkelijker wordt. Zeker als je een personal trainer hebt die je daarbij helpt. Je voelt je fitter, gezonder en alerter en met die ervaring kun je anderen helpen om ook die eerste stap richting een gezonde levensstijl te zetten.

Laat anderen weten hoe tevreden je bent over jouw personal trainer

Je bent tevreden met jouw personal trainer en je wilt hem/haar graag aanbevelen bij anderen. Dat kan via onze community. Een resultaatgerichte aanpak, special skills, karaktereigenschappen: alles wat jouw personal trainer zo bijzonder maakt, kun je delen met anderen. Hoe kun je deze beoordelen? Klik op de onderstaande link en selecteer jouw trainer. Klik vervolgens op beoordeling en hierna kun je jouw trainer cijfers geven. 

Klik hier om jouw trainer te beoordelen

Heb je je best gedaan? In je profiel zie je de beoordeling van jouw trainer!

Dat is nou een leuke extra van onze community: jij kan een beoordeling geven over jouw trainer, maar jouw trainer kan ook iedereen binnen onze community laten zien hoe goed je getraind hebt. Een extra motivatie om ook bij de volgende training weer je best te doen!

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten