Loading

Beoordeel jouw personal trainer

Beoordeel jouw personal trainer 

Maak een beoordeling over jouw personal trainer, laat iedereen zien hoe tevreden jij bent over jouw personal trainer en je krijgt zelf ook een beoordeling van jouw personal trainer. Goed je best gedaan, een van je subdoelen gehaald en weer een stap dichter bij je einddoel? Je personal trainer geeft je er via onze community complimenten voor je inzet en prestaties. 

Beoordeling trainerBeoordeel jouw personal trainer!

Je kunt jouw personal trainer beoordelen op de volgende punten:

Prijs-kwaliteitsverhouding
Een training is pas duur als de prijs niet in verhouding staat met de kwaliteit. Misschien betaal je teveel voor wat je krijgt, misschien betaal je relatief weinig en ben je bereid meer te betalen als de training dat ook waard is. Laat weten wat je van de prijs-kwaliteitsverhouding van jouw personal trainer vindt, inspireer anderen daarmee en haal ook voor jou relevante informatie uit de beoordelingen van anderen. 

Professionaliteit 
Is jouw personal trainer professioneel? Kun je rekenen op professionele materialen, een geschikte trainingslocatie, nakomen van afspraken, een goede service en heb je vertrouwen in de trainingsmethodiek? Een professionele trainer zal er alles aan doen om jou een optimale training te bieden, een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren en gemaakte afspraken nakomen. 

Plezier
Soms kan een personal trainer streng zijn om je over te halen het beste uit jezelf te halen. Maar een goede trainer bewaakt altijd de balans tussen serieus als het moet en een relaxte houding als het kan. Eigenlijk moet je na een training altijd het gevoel hebben dat je dankzij jouw personal trainer meer uit jezelf hebt gehaald dan je voor mogelijk had gehouden en dat je tegelijkertijd plezier hebt gehaald uit je training. Je kijkt zelfs uit naar de volgende training! Laat ons en andere sporters weten hoe het is om te trainen met jouw personal trainer. 

Variatie
Wat je mag verwachten van iedere personal trainer is variatie in de trainingen. Je lichaam moet immers geprikkeld worden om fitter en sterker te worden. Maar dat is niet alles. Variatie zorgt ervoor dat je mentaal gemotiveerd blijft. Verrast worden, even uit je comfortzone stappen, nieuwe oefeningen leren. Variatie maakt trainen leuk. Laat weten hoe jouw personal trainer variatie in zijn trainingen brengt. 

Onze personal trainers delen graag hun kennis, expertise en persoonlijke visie met bezoekers van Personal-trainer.nl. Ze geven trainings- en voedingstips die je helpen dichterbij je doel te komen. Via het blog overzicht kun je tips vinden over verschillende onderwerpen. Heb je moeite met gezonde voeding? Lees bij recepten verschillende recepten van verschillende personal trainers. Wil je thuis trainen maar weet je niet wat voor training het meest geschikt is voor jou? Vraag advies aan onze trainers.

Klik hier om alle tips en trucs van onze personal trainers te bekijken

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten