Loading

Blog

blog image

Personal trainer Amstel Business Park

29 August, 2019 - 08:57

Denk je erover te gaan sporten met een personal trainer en woon je in de buurt van Amstel Business Park? Als je nog twijfelt: met een personal trainer kun je werken aan afvallen, conditie of kracht trainen, een gezonde levensstijl en nog veel meer.

Wat een personal trainer voor je kan doen

Veel mensen zouden graag kiezen voor een gezonde leefstijl, waarin ze voldoende bewegen, een gezond gewicht hebben en kunnen kiezen voor verantwoorde voeding. Toch is het niet zo gemakkelijk om je manier van eten en bewegen te veranderen.

Met een personal-trainer kan dit wel. Deze heeft de kennis en ervaring in huis om samen met jou erachter te komen hoe je je doelen kunt bereiken. En samen werken jullie daar naar toe.

Hiermee kan een personal trainer je helpen:

  • Kiezen voor een gezond dieet

  • Regelmatig bewegen

  • Hulp bij het afvallen

  • Het verbeteren van je conditie

  • Advies bij specifieke problemen (reuma, suikerziekte, obesitas, revalidatie)

  • Krachttraining

  • Motivatie en ondersteuning om je doelen te bereiken

  • Hulp bij mentale problemen: zelfvertrouwen, weerbaarheid, angst

 

Begeleiding op maat

Je vraagt je misschien af of de hulp van een personal trainer niet heel duur is. Het is inderdaad goedkoper om naar een sportschool te gaan. Maar daar krijg je niet dezelfde begeleiding, als wanneer je hulp van een personal trainer krijgt.

Met een personal trainer werk je één op één, en daardoor kun je ontzettend efficiënt werken. De trainer stelt een plan op, dat precies is afgestemd op jouw doelen. Dat betekent dat je dus veel kunt bereiken in een enkele sessie.

Je krijgt advies op het gebied van voeding, je kunt een dieet gaan volgen als dat nodig is. Jullie sporten samen, waarbij de trainer je kan helpen om je conditie of kracht op te bouwen. Doordat je intensief samenwerkt, zul je snel vooruit gaan.

Vaak proberen mensen jarenlang zelf hun doelen te bereiken. Soms lukt het ze, maar hoe vaak hoor je niet, dat iemand na enkele maanden weer terug bij af is?

Met de hulp van een personal trainer kun je wel dat fel begeerde doel bereiken. En het voordeel is: je krijgt de handvatten om ervoor te zorgen dat je daarna zelf blijft kiezen voor een gezonde leefstijl.

 

Motivatie om te kiezen voor je gezondheid

De steun van een personal trainer is onmisbaar als je probeert af te vallen of meer te sporten. Hij of zij heeft de juiste kennis over voeding en gezondheid in huis, maar is ook degene die je kan helpen met motivatie.

We maken vaak goede voornemens om te werken aan onze gezondheid. Maar het leven komt daar tussendoor: we hebben het te druk, een van de kinderen is ziek, de hond moet nog uit, er is altijd wel wat. Maar de personal trainer is nu de stok achter de deur!

Niet alleen helpt het als je een afspraak hebt staan met je trainer, ook kan deze helpen om je gezondheid als een prioriteit te gaan zien. Verder maakt de trainer sporten echt leuk en wordt je zelf ook steeds enthousiaster.

De personal trainer helpt je doorzetten als het moeilijk is, helpt je grenzen te verleggen en zo kom je verder dan je ooit gedacht had. Het maakt niet uit of je nog nooit gesport hebt, of dat het jaren geleden was. Je kunt altijd bij een trainer terecht.

Aarzel niet langer!

Bekijk hier alle personal trainers in de omgeving van Amstel Business Park >> 

 

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten