Loading

Blog

blog image

Personal trainer Amsterdam Oost

15 August, 2019 - 09:29

Een personal trainer in Amsterdam Oost aan het zoeken? Iedereen die graag wat zou willen afvallen of zijn of haar conditie verbeteren, kan dit sneller en eenvoudiger bereiken met de hulp van een personal trainer.

De personal trainer: een steun in je rug

Waarom zou je een personal trainer inschakelen? De meeste mensen die willen afvallen of meer zouden willen gaan sporten, proberen dit zelf te doen. En het lukt bijna niemand om blijvend af te vallen of om door te gaan sporten. Voor je het weet ben je jarenlang aan het aanmodderen.

Iedereen kent het wel: je begint enthousiast en je valt een paar kilo af. Je bent trots en gemotiveerd. Maar na enkele weken of maanden is er geen vooruitgang meer. Je zondigt een paar keer en plotseling ben je weer op je oude gewicht terug.

Om daadwerkelijk af te kunnen vallen en je gedrag te kunnen veranderen, is het belangrijk dat je een steun in de rug hebt om het vol te houden en dat diegene de kennis heeft, om je de handvatten te geven die jij nodig hebt. Want iedereen is anders.

Het voordeel van een personal trainer is, dat deze een trainingsschema of dieetschema opstelt, dat past bij jouw situatie. De trainer helpt je met je motivatie, geeft antwoorden op je vragen en is de stok achter de deur als het eens tegenzit.

Begeleiding door iemand met kennis en ervaring

Er is veel om te weten over voeding, gezondheid en bewegen. Dat is behoorlijk specialistische kennis. Als je wilt afvallen, kun je allerlei diëten toepassen, minder gaan eten, het aantal calorieën dat je eet per dag verminderen.

Maar misschien kies je wel een dieet dat niet bij je past. Als je een afspraak maakt met een personal trainer, krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek. Hierin leren jullie elkaar kennen en geef je aan wat je wilt bereiken en wat je al gedaan hebt.

Met deze informatie kan een personal trainer een plan van aanpak opstellen. Hij of zij heeft de kennis en ervaring om jou te helpen te kiezen voor gezonde voeding. En daarbij is het belangrijk om meer te gaan bewegen.

Je zult dus begeleiding krijgen op het gebied van voeding en beweging. Wat je doel ook is (afvallen, een betere conditie, krachttraining), het zal sneller gaan als je een personal trainer inschakelt.

 

De voordelen van een personal trainer:

  • Begeleiding op maat

  • Kennis en ervaring om jouw doelen te bereiken

  • Een stok achter de deur om te sporten/gezond te eten

  • Met motivatie en plezier naar je doel werken

  • Gevoel van steun, je doet het niet alleen

  • Samen een nieuwe gewoonte ontwikkelen

  • Afspraken plannen wanneer het jou uitkomt

  • Thuis sporten

Voor je gezondheid kiezen

Dus wat houdt je nog tegen om een afspraak met een personal trainer te maken? Welke bezwaren heb je? Zijn het misschien de kosten? Bedenk wel dat naar een sportschool gaan ook geld kost, maar daar krijg je niet de goede begeleiding die je van een personal trainer krijgt.

Daarbij komt: hoeveel mensen betalen er niet voor een abonnement bij de sportschool en gaan er niet eens heen? Hoeveel geld steek jij in allerlei diëten, waarna je na enkele maanden weer terug op je oude gewicht bent? En dat kost niet alleen geld, maar ook tijd en energie.

Een personal trainer inschakelen komt neer op een investering, maar dat is wel een die goede resultaten zal opleveren. Je kiest hiermee voor een goede gezondheid, het ontwikkelen van een nieuwe, gezonde gewoonte. En dat is toch wat waard?

Enthousiast geworden?

Ga dan nu snel op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Amsterdam Oost via personal-trainer.nl.

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten