Loading

Blog

blog image

Online Coaching iets voor jou?

14 February, 2019 - 12:06

Train je zelf, maar ga je niet meer vooruit, of zijn er spiergroepen die achterblijven, en/of moet je trainingschemavoedingspatroon aangepast worden, zodat jij weer progressie maakt, dan is online coaching misschien een optie voor je.


Waarom online coaching 

Vaak gebeurt het dat je na enkele maanden, een jaar,  tot de ontdekking komt dat je niet meer vooruit gaat. Je bereikt dan een zgn. plateau, de gewichten gaan niet meer omhoog, de centimeter blijft hangen, of wanneer je wilt afvallen, de centimeters rondom je middel alleen maar toenemen, je gewicht zakt maar niet verder. Je ziet in de spiegel dat je vetpercentage niet meer zakt, of zelfs toeneemt, je voelt je neerslachtig, je hebt niet zoveel zin meer in je trainingen, je stelt ze steeds vaker uit, en de moed zinkt je in de schoenen, totdat je besluit je abonnement op de sportschool op te zeggen!

Waarom online coaching jou kan helpen

Misschien een goed moment om dan een online coaching traject te volgen bij een personal trainer die daar mee bekend is! Hij kan je helpen om deze zgn plateaus weer te doorbreken!

Vaak is een goede aanpassing van je voedingspatroon, misschien wat supplementen advies, en/of bijstellen van je training van essentieel belang!

Andere trainingsvormen, bijv. trainingen die er voor zorgen dat je stofwisseling omhoog gaat, zodat je vetverbranding meer geboost wordt, eventueel toevoegen, en/of vervangen van nieuwe oefeningen zodat de spier weer optimaal geprikkeld wordt, i.p.v. dezelfde oefeningen die jij al maanden doet, waardoor de spier niet meer reageert erop!

Denk dat deze aanpassingen er zeer zeker voor zorgen, dat jij weer progressie boekt,  meer zin krijgt in je trainingen, en weer met  veel plezier en goede moed naar de sportschool gaat! Dus schroom je niet om contact op te nemen wanneer dit verschijnsel je bekend voorkomt!

Nu starten met online coaching

Wil je starten met online coachen dan kun je terecht bij Rudy die meer dan 35 jaar ervaring heeft in de fitness wereld.

Voor meer info over het trainen op de juiste manier kunt u terecht bij personal trainer Rudy Jansen.
Bekijk zijn profiel hieronder 

Profiel bekijken>>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten