Loading

Blog

blog image

Kickboksen in Amsterdam: Wat zijn de kosten?

07 September, 2018 - 06:00

Wil jij meer weten over wat kickboksen kost in Amsterdam? Bij Delda Sport kun je kickboksen met een personal trainer, die je helpt alle technieken onder de knie te krijgen. Kies voor 1 op 1 les of lessen in kleine groepjes. Onze sportschool in Landsmeer is vanuit Amsterdam in 10 minuten te bereiken.

Kickboksen met een personal trainer

Natuurlijk wil jij goed leren kickboksen! Als je alle trappen en stoten goed onder de knie wilt krijgen, dan is het het beste om lessen te volgen bij een goede trainer. Dan ga je dus op zoek naar een trainer die alle ins en outs van het kickboksen kent.

Bij Delda Sport werken alleen gediplomeerde personal trainers. Zij kunnen jou helpen om snel en op een leuke manier het kickboksen te leren. Ze hebben de juiste opleiding en kennis en ervaring om met jou aan de slag te gaan. Of je nu al wat over kickboksen weet of niet!

Het heeft veel voordelen om te sporten met een personal trainer:

 

  • Je gaat snel vooruit
  • Je krijgt direct feedback
  • Je training is afgestemd op wat jij kunt en wilt
  • De training wordt leuk en afwisselend gehouden
  • De trainer helpt met je motivatie

 

Samenwerken met een personal trainer zorgt ervoor dat je ontzettend snel vooruitgang kunt boeken. Dat komt omdat de trainer weet wat jij wilt: je geeft aan wat je doelen zijn. Dat kan zijn afvallen, spieren kweken, een betere conditie krijgen of misschien nog iets anders.

 

Daar kan de trainer elke trainingssessie op afstemmen. De oefeningen die je nodig hebt om af te vallen, zijn anders dan als je een goede conditie wilt krijgen. Zo is werken met een personal trainer dus erg efficiënt, want je werkt altijd direct aan je doelen.

 

Daarbij komt dat alle aandacht voor jou is. Er is geen afleiding van andere sporters en de trainer focust alleen op jou. Je krijgt feedback als je dat nodig hebt, maar ook aanmoediging en waardering. Als je ziet hoe goed je vooruit gaat, zal dat ook nog voor extra motivering zorgen.

 

Voordat je begint met trainen, heb je een intakegesprek met de trainer. Daarin geef je aan wat je wilt en of er eventueel iets is waar rekening mee gehouden moet worden, zoals blessures.

 

Bij Delda Sport kun je kiezen voor privélessen met een personal trainer of sporten in kleine groepjes (de small group training). Hier zitten maximaal zes personen in. Voor beide soorten training geldt dat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

 

Kickboksen goed voor lichaam en geest

 

Veel sporten zijn goed voor je conditie, maar kickboksen spant toch wel de kroon! Tijdens een uurtje kickboksen kun je tot 700 calorieën verbranden en zet je je hart en longen stevig aan het werk. Tijdens een training ben je dan ook  constant in beweging.

 

Dat betekent dus dat je door te kickboksen gewicht kunt verliezen. Juist de moeilijke gebieden, zoals billen en heupen, worden met kickboksen aangesproken. Ook daar zul je merken dat je mooi strak kunt worden.

 

Bijna alle spieren van het lichaam worden gebruikt. Je armen en schouders om te stoten, je onder- en bovenbenen en je billen voor het trappen. Je hebt een sterke core nodig om beiden te kunnen doen en om te kunnen draaien. Dat is de reden dat kickboksen een full body workout wordt genoemd.

 

De training is dan ook heel afwisselend, want je werkt op al deze gebieden. Er wordt tijd uitgetrokken voor krachttraining, het leren en verfijnen van de kickbokstechnieken en het verbeteren van de conditie.

 

Er zullen oefeningen worden gedaan als burpees en pushups, maar ook zul je met gewichten werken, een plyobox of er wordt een HIIT training gedaan. Maar maak je geen zorgen. De trainer zal ervoor zorgen dat je met plezier je training afmaakt.

 

Kickboksen helpt je niet alleen een sterk en fit lijf te krijgen, maar heeft ook een heel positieve invloed op je geestelijk welzijn. Omdat het een vechtsport is, leer je voor jezelf opkomen en dat is een boost voor je zelfvertrouwen.

 

Ook is het een pittige sport en het is soms best moeilijk volhouden. Maar samen met de trainer kun je je grenzen gaan verleggen. Ook daar zul je in vooruitgaan. Doordat je je doelen gaat bereiken, groeit je zelfvertrouwen en kun je trots gaan zijn op jezelf.

 

Kosten kickboksen met een personal trainer

 

Wil je gaan kickboksen met een personal trainer, dan heb je de mogelijkheid te kiezen voor losse lessen, of per traject van 3, 6, of 12 maanden.

 

Kom eerst eens kennismaken. Vraag een kennismakingspakket aan voor €50,-. Hierbij inbegrepen zit een intakegesprek, een 1 op 1 trainingssessie en een smal group sessie.

 

Prijzen personal training losse lessen per persoon

 

1 persoon:     €95,-

2 personen:  €125,-

3 personen:  €150,-

4 personen:  €160,-

 

Kies je voor lessen met meer personen, dan kun je de kosten delen.

 

Prijzen personal trainer lidmaatschappen

 

Door voor een lidmaatschap te kiezen, worden de tarieven voor personal training voordeliger. Ook de lengte van het traject heeft invloed op de prijs. Hoe langer het traject, hoe lager de prijs per training wordt.

 

Onderstaande prijzen zijn per training van 60 minuten.

 

Personal training 1 persoon

 

Lidmaatschap

3 maanden

6 maanden

12 maanden

1 x per week

€85,-

€80,-

€75,-

2 x per week

€80,-

€75,-

€70,-

3 x per week

€75,-

€70,-

€65,-

 

 

Personal training 2 personen

 

De hieronder genoemde prijs is de totaalprijs voor 2 personen per training

 

Lidmaatschap

3 maanden

6 maanden

12 maanden

1 x per week

€95,-

€90,-

€85,-

2 x per week

€90,-

€85,-

€80,-

3 x per week

€85,-

€80,-

€75,-

 

 

Personal training 3 personen

 

De hieronder genoemde prijs is de totaalprijs voor 3 personen per training

 

Lidmaatschap

3 maanden

6 maanden

12 maanden

1 x per week

€100,-

€95,-

€90,-

2 x per week

€95,-

€90,-

€85,-

3 x per week

€90,-

€85,-

€80,-

 

 

Personal training 4 personen

 

De hieronder genoemde prijs is de totaalprijs voor 4 personen per training

 

Lidmaatschap

3 maanden

6 maanden

12 maanden

1 x per week

€105,-

€100,-

€95,-

2 x per week

€100,-

€95,-

€90,-

3 x per week

€95,-

€90,-

€85,-

 

 

Prijzen Small Group training

Door te kickboksen in een small group training, kun je de kosten van een personal trainer met elkaar delen. Betalen kan per losse les of door middel van een lidmaatschap. Dan kun je drie keer in de week trainen.

 

Een groepje bestaat uit maximaal 6 personen en er zijn avond- of ochtendgroepen waar je je bij kunt aansluiten.

 

Kosten losse les: €37,50

 

Kosten lidmaatschap, prijzen per 4 weken:

 

3 maanden: €300

6 maanden:  €250

12 maanden: €180

 

Kickboksen bij Delda Sport

 

Is je interesse gewekt? Misschien wil je alvast een kijkje nemen in onze luxe PT studio. Onze sportzaal is comfortabel, schoon en veilig. Je kunt na je training genieten van een lekker drankje en een douche nemen om je op te frissen.

 

Kijk hieronder voor een tour door de PT studio van Delda Sport.

 

Nu houdt niks je nog tegen. Vraag hieronder snel een gratis intake aan!

 

Gratis intake aanvragen >> 

 

 

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten