Loading

Blog

blog image

Everon Jackson Hooi in Shape bij Delda Sport

16 April, 2014 - 12:31

Acteur Goede Tijden Slechte Tijden – RTL4

Danny Delvers is meer dan een Personal Trainer.
Waar sociale media niet goed voor is. Op twitter ontmoet ik Danny Delvers, die mij een aanbod doet die ik niet kon weigeren. In drie maanden zou hij mij fit krijgen. Kickboksen in combinatie met Krachttraining. Ik zag het als een enorme uitdaging.

Slechte conditie 
Maar na mijn eerste training piepte ik anders. Danny wilde graag mijn conditie testen. Door middel van tien oefeningen. Maar na de eerste kon ik mijn training niet afmaken. Ik dacht even ik kom nooit meer terug, maar realiseerde me dat het een schande was dat ik op mijn 29ste niet eens tien keer de trap op en neer kon lopen. Er moest dringend wat gebeuren en besloot er 100% voor te gaan.

Motivatie en begrip
Danny was de juiste persoon op deze pad mee te bewandelen. Ik werd op mijn gemak gesteld en voelde me veilig. Hij motiveert en leeft met je mee.
Het gaat bij Delda sport niet alleen om sporten. Maar om het totale pakket.
Je lichaam en geest. Adviezen over gezonde voeding en rust. Hoe te dealen met de stress in je dagelijks leven. Mijn baan als acteur is hectisch en onregelmatig, voor mij is het ook een stukje ontspanning.

100 dagen programma
Bij Delda Sport kun je kiezen voor het 100 dagen pragramma. Dit programma zorgt ervoor dat je binnen 100 dagen een enorme boost krijgt zowel lichamelijk als geestelijk. Ik voelde me na deze 100 dagen fitter dan ooit tevoren. Het was heel erg zwaar, maar het was het allemaal waard!

 

Nooit meer zonder Delda Sport
Danny beschouwd zijn cliënten als vrienden en wilt goed voor ze zorgen. Daarom is Danny Delvers meer dan een personal trainer, waar ik niet meer zonder kan.

Wil je ook z'n resultaat als mij maak dan ook een afspraak met een personal trainer, want je betaald er misschien meer voor dan wanneer je alleen traint, maar dit is het allemaal waard!

Bekijk hier alle personal trainers van Nederland >>

 

Lees ook:

Ervaringen personal trainer.nl 

Shirley Ruittemanz: Dankzij Personal-trainer.nl heb ik in een jaar tijd, €6000,- meer omzet behaald >>

Peter Bos - Herboren en vol energie! >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten