Loading

Blog

blog image

Personal Trainer Ibiza - Vind hier de geschikte trainer

18 June, 2018 - 14:32

Op zoek naar een personal trainer op Ibiza? Bekijk hier dan welke personal trainers actief zijn op dit mooie eiland. Onze personal trainers komen met de benodigde materialen aan huis op elke gewenste locatie

Personal training op locatie 

Het is mogelijk om een personal trainer op locatie te boeken. Dit kan zijn bij het hotel, buiten op een pleintje in de schaduw, maar ook gewoon bij u aan huis in de tuin of binnen in uw eigen sportkamer. Het is al mogelijk om binnen te trainen met een kleine ruimte van 3 bij 3 meter. De trainers nemen hun eigen materialen mee, dus u hoeft verder nergens rekening mee te houden.

Personal trainer Danny Delvers

Danny Delvers geeft al langer dan 10 jaar personal training en ook op Ibiza is hij regelmatig te vinden. Al vele BN'ers hebben personal training gevolgd bij deze bekende personal trainer.
Danny heeft als vaste klantenkring, Quinty Trustfull (die hij regelmatig klaarstoomt voor fotoshoots), Ruud Feltkamp (gtst acteur en DJ) Ron Boszhard, maar ook Arie Boomsma, Everon Jackson Hooi, Miss montreal, Gigi Ravallig en vele andere hebben in het verleden training gehad van deze trainer die kickboksen gebruikt als instrument om jou in killer shape te krijgen.

In de video hieronder kun je Danny aan het werk zien met de bekende voetballer Ruud Gullit die samen trainen bij de haven van Ibiza stad.

Wil jij meer info over de training van Danny op Ibiza neem dan even een kijkje op de onderstaande pagina:

Meer info Danny personal trainer op Ibiza >> 

Wat kost een personal trainer op Ibiza?

Een personal trainer boeken op Ibiza kost ergens tussen de €90 en €200,- per sessie. De tarieven zijn afhankelijk van de ervaring en opleiding van de trainers. Een pt sessie duurt meestal rond de 60 minuten en de personal trainer zorgt ervoor dat u een efficiente training krijgt waardoor u in no time in shape komt. Het is aan te raden om minimaal 2x per week te trainen, maar u krijgt snellere resultaten wanneer u 3 a 4 x per week gaat trainen. 

Uw eigen personal trainer boeken

Vul ons contactformulier hieronder in om een personal trainer op Ibiza te boeken

Aanvragen personal trainer Ibiza >>

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten