Loading

Blog

blog image

Wat kost een personal trainer?

28 March, 2014 - 19:03


Mensen die graag willen beginnen met fitnessen of al fitnessen maar hier meer uit willen halen zijn op zoek naar een goede personal trainer. Één van de eerste vragen die bij hen naar bovenkomt is: “Wat kost een personal trainer?”. Het is zelfs één van de meest gestelde vragen die wij zowel via onze website als via onze trainers te horen krijgen. Begrijpelijk, want bij veel Nederlanders heerst nog steeds de gedachten dat de kosten van een personal trainer veel te hoog liggen en alleen voor bekende Nederlanders zijn. De kosten voor een personal trainer zijn relatief. Hoeveel is het je waard om je doel binnen een vooraf vastgestelde tijd te behalen en te behouden? Hoeveel is het je waard om het lichaam te krijgen waar je van droomt? Hoeveel is je gezondheid waard?

Wat doet een personal trainer voor je?

Een persoonlijke trainer is er speciaal om jou te helpen bij je doel en je hier naar toe te begeleiden. Dit kan zijn omdat je wilt aankomen door middel van het opbouwen van spieren, omdat je wilt afvallen of omdat je professionele begeleiding wilt voor het trainer voor een sportevenement. Daarnaast zorgen personal trainers er ook voor dat je op een veilige manier sport, aan je conditie werkt en spierkracht opbouwt. Een personal trainer is ook meer dan alleen maar een coach die je staat aan te moedigen terwijl jij op de fitnessapparaten zit te zweten. De trainers zijn een bron van inspiratie, geven motivatie en kunnen gewenst je ook helpen bij het aanpakken van andere factoren die stress en spanning bij je veroorzaken. Je zal zien als je geest in balans is, het sporten ook veel beter zal gaan en kan helpen als een uitlaatklep te zijn.

 

De kosten van een personal trainer

Wat de kosten precies voor jou zijn is afhankelijk van wat je wilt bereiken en waar je de personal trainer voor wilt inzetten. Je kan een één op één sessie willen met een persoonlijke fitnesscoach, of samen met een vriend of vriendin. Naast de vrij bekende één op één sessies zijn ook vast gestelde trainingen of analyses mogelijk. Het beste kan je rekening houden met ongeveer vijftig tot tachtig euro als je privé begeleiding wilt. En tussen de twintig en veertig euro wanneer je in een groep met vrienden wilt trainen. De prijzen kunnen soms per trainer en locatie variëren.
 

Wil je ook graag meer uit je tijd halen die je in de sportschool doorbrengt? Wil je ook je persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, fitheid en conditie halen op een veilige manier met professionele begeleiding? Vraag vandaag nog een intake gesprek aan met een persoonlijke trainer bij jou in de buurt! 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten