Loading

Blog

blog image

Afvallen met een personal trainer uit Amsterdam

21 May, 2017 - 23:26

Afvallen met een personal trainer in Amsterdam is heel goed mogelijk, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je je keuze voor een personal trainer in de hoofdstad bewust maakt. Het is namelijk zo dat niet iedere personal trainer gespecialiseerd is in het bieden van hulp en begeleiding bij het afvallen. Door goed te letten op de specialisaties van de personal trainers kun jij gericht gaan afvallen met je personal trainer in Amsterdam.

 

Effectief afvallen met een personal trainer in Amsterdam

Als jij op zoek gaat naar een personal trainer in Amsterdam om je te helpen bij het afvallen, dan heb jij de boodschap goed begrepen. Afslanken met een dieet is leuk, maar vaak niet effectief (genoeg). Jezelf verhongeren is natuurlijk geen optie en is ook bijzonder onverantwoord. Als jij wilt gaan afvallen met een personal trainer in Amsterdam, dan begrijp je dat beweging nodig is om op een gezonde manier blijvend af te slanken. Vanuit dit idee kan de personal trainer goed met jou aan de slag om die overtollige kilo’s te laten verdwijnen.

 

Snel afvallen met een personal trainer in Amsterdam

Wil je snel afvallen met een personal trainer in Amsterdam? Houd er dan rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder je startgewicht. Heb jij een te hoog BMI en geeft de schaal aan dat je (ernstig) overgewicht hebt? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om snel af te vallen met de juiste training. Is jouw BMI gezond, heb je geen overgewicht, maar wil je wel wat afvallen? Dan zal het afvallen een stuk minder snel gaan. Je vetpercentage is immers een stuk lager dan wanneer je overgewicht hebt, waardoor het afvallen gewoonweg minder snel gaat.

 

Effectief afslanken in je probleemzones

Veel mensen hebben te maken met de welbekende probleemzones bij het afslanken. Je kunt goed afvallen, maar het lijkt erop dat het vet in de probleemzones gewoon blijft zitten. Dit is frustrerend. Wanneer je gaat afvallen met een personal trainer in Amsterdam, dan kan deze sportprofessional speciaal met deze probleemzones aan de slag. De training wordt zo ingericht dat er veel aandacht uitgaat naar de probleemzone(s), zoals je buik, je benen of je billen, waardoor je ook hier effectief centimeters kunt verliezen.

 

Voedingsadvies van je personal trainer

Afvallen met een personal trainer in Amsterdam is enkel optimaal effectief als je het trainen combineert met een gezond voedingspatroon. Veel personal trainers die je in de hoofdstad kunnen helpen met afslanken hebben ook goede kennis van voeding, waardoor zij je direct kunnen adviseren over het aan te houden voedingsschema. Zo heb je optimaal profijt van de trainingen met je personal trainer in Amsterdam.

 

Kies online jouw nieuwe personal trainer

Wil jij afvallen met een personal trainer in Amsterdam? Dan kun je nu online op zoek gaan naar de personal trainer die het best bij je past. Zoek eenvoudig op basis van je postcode en bekijk de profielen van de beschikbare personal trainers. Uiteraard kun je gericht zoeken naar een personal trainer voor het afvallen in Amsterdam. Heb je de juiste personal trainer gevonden? Dan kun je natuurlijk direct contact opnemen voor een afspraak. Veel succes met afvallen met je nieuwe personal trainer in Amsterdam!

 

Klik hier om een trainer bij jou in de buurt te vinden >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten