Loading

Blog

blog image

Afvallen voor de bruiloft met een personal trainer

05 April, 2017 - 21:20

Afvallen voor de bruiloft met personal trainer Amsterdam 

Wil je graag snel nog wat afvallen voor de bruiloft en wil hier hulp bij hebben van een personal trainer? Dat kan! Met het speciale Wedding Fit programma kun je op een verantwoorde manier nog wat extra kilo’s verliezen voor je grote dag!

Mooi slank voor je trouwjurk 

Je gaat trouwen! Tijdens deze prachtige dag zijn er maar 2 personen die de hele dag in het middelpunt staan. Dat ben jij en je toekomstige man. Het is logisch dat je er op je best wilt uitzien op deze bijzondere dag. Zeker omdat er veel foto’s en video’s gemaakt gaan worden waarmee je nog je hele leven kunt pronken! Natuurlijk kun je het zelf proberen, maar de ervaring leert dat je met een beetje hulp veel verder komt! Het wedding fit programma biedt je een stok achter de deur en tevens weet de personal trainer precies waarop je kunt letten en welke sporten het beste zijn voor jou om je doelen te behalen. Met het wedding fit programma ga je niet alleen kilo’s verliezen, je gaat ook vet verbranden en je krijgt resultaten die blijvend zijn. Dus ook na je trouwdag kun je blijven genieten van een slanker en strakker lichaam!

Hoe ga je afvallen voor je bruiloft? 

Speciaal voor de toekomstige bruiden is er een programma gemaakt die ervoor zorgt dat je op een gezonde manier wat extra centimetertjes vet kwijtraakt. Het programma ziet er als volgt uit:
- je neemt via deze website contact op
- we plannen een intake gesprek zodat we je doelen kunnen bespreken
- je gaat 2 á 3 keer per week sporten onder begeleiding van de personal trainer.
- je krijgt een voedingsadvies op maat zodat je gezond en verantwoord kunt afvallen.
- je traint minimaal 4 maanden zodat je goede resultaten behaald.

Het is uiteraard mogelijk om langer dan 4 maanden te trainen met een personal trainer. De duur van het Wedding Fit programma is afhankelijk van je beginsituatie en je doelen. Het kan dus geheel op jouw wensen worden aangepast! Bevalt het je om onder begeleiding te sporten? Ook na je bruiloft kan je hier gebruikt van maken!

Waarom sporten met personal trainer Amsterdam

Je kunt natuurlijk een crash dieet volgen om snel wat kilo’s kwijt te raken voor je bruiloft, maar laten we eerlijk zijn: jezelf uithongeren is nooit een pretje en daarnaast ook totaal niet gezond. Tevens zorgt een crashdieet ervoor dat je voornamelijk vocht en spiermassa verliest en nauwelijks vet. Als je verantwoord en gezond gaat afvallen en daarbij op een efficiënte manier sport, ga je echt vet verliezen en krijgt je lichaam mooiere vormen. Vooral wanneer je een blote jurk hebt, is het waanzinnig als je mooi gevormde schouders en rug hebt. Een personal trainer in Amsterdam kan ervoor zorgen dat je dit gaat bereiken in slecht 4 maanden!

 Maak een afspraak via https://www.personal-trainer.nl/profiel/1219/Shirley+Ruittemanz

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten