Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Zutphen

18 February, 2017 - 11:29

De kosten van een personal trainer in Zutphen zijn afhankelijk van tal van factoren. De prijs gaat over het algemeen omhoog naar mate de personal trainer meer klanten, meer ervaring, meer opleidingen en meer specialisaties heeft. Dit zijn slechts voorbeelden, want er zijn meer factoren die een rol spelen bij het bepalen van de prijzen van de personal trainer.

Uiteraard is het ook zo dat de personal trainer het recht heeft om de eigen tarieven te bepalen. Voor groepstrainingen betaal je een bedrag vanaf € 15,- per persoon en voor individuele trainingen liggen de kosten vaak op minimaal € 50,- per training.

Bekijk hier alle trainers uit Zutphen >>

Kan ik ook gewoon wandelen met een personal trainer in Zutphen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een stuk te gaan lopen met een personal trainer in Zutphen. Het is zeker niet zo dat je verplicht bent om de sportschool in te duiken en je bezig te gaan houden met loodzware oefeningen die je misschien (nog) helemaal niet aan kunt.

Als jij er de voorkeur aan geeft om te gaan wandelen met je personal trainer, dan kun je zeker een personal trainer vinden die hier ook voor in is. Wandelen is bijvoorbeeld ook een heel goede optie voor diverse revalidatieprocessen. Via ons kun je ook diverse personal trainers vinden die gespecialiseerd zijn in revalidatie.

Mag ik ook samen met iemand sporten met een personal trainer in Zutphen?

Dit is afhankelijk van de personal trainer. Als jij een goede vriend, een collega of misschien een familielid hebt waarmee je samen gebruik wilt maken van de diensten van een personal trainer in Zutphen, dan is dit met de meeste personal trainers zeker bespreekbaar.

Als je graag samen wilt trainen bij dezelfde professional, dan is dit altijd een vraag waard. Er zijn wel personal trainers die echt alleen één op één werken, maar hier kom je dan natuurlijk snel genoeg achter.

Veel plezier met sporten!

Of je nu alleen met een personal trainer in Zutphen gaat sporten, of je nu samen gaat of zelfs met een hele groep gaat trainen. Het maakt allemaal helemaal niets uit, als jij er maar plezier aan beleeft en eruit kunt halen wat jij ervan verwacht. Wij weten zeker dat jij de beste personal trainer voor jou kunt vinden via ons platform.

Staat de eerste afspraak gepland? Dan wensen wij je veel succes en vooral ook heel veel plezier met je nieuwe personal trainer.

Bekijk hier alle trainers uit Zutphen >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten