Loading

Blog

blog image

Prijzen van een personal trainer in Barendrecht

18 February, 2017 - 11:29

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om te zeggen dat de kosten van een personal trainer in Barendrecht over het algemeen tussen de € 50,- en de € 100,- per training liggen, maar dit is lang niet altijd helemaal juist. Deze tarieven gelden in de meeste gevallen voor trainingen die je alleen met een personal trainer doet.

Het is namelijk zo dat de tarieven van een personal trainer een stuk lager liggen wanneer je met meerdere mensen tegelijk traint. Je kunt bijvoorbeeld trainen in groepsverband tegen een prijs vanaf ongeveer € 15,- per persoon.

Bekijk hier alle trainers uit Barendrecht >>

Kan ik de personal trainer in Barendrecht eerst eens ontmoeten?

Dit is afhankelijk van de personal trainer zelf. De ene personal trainer biedt je de mogelijkheid om eens kennis te maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn, terwijl de andere personal trainer in Barendrecht er de voorkeur aan geeft om een eerste training tegen een voordeliger tarief te verzorgen ter kennismaking.

Dit is natuurlijk ook maar net wat je zelf prettiger vindt. Vind jij het belangrijker dat je goed klikt met de personal trainer of vind jij de manier waarop de trainingen worden vormgegeven belangrijker? Dit is een keuze die alleen jij kunt maken. bHoe intensief is het sporten met een personal trainer in Barendrecht?

Er wordt vaker gedacht dat het trainen met een personal trainer in de regio Barendrecht per definitie eindeloos vermoeiend en intensief is. Soms is dit inderdaad het geval, maar dit hoeft zeker niet. Jij schakelt een personal trainer in die jou kan helpen bij het bereiken van je doelen.

Dit betekent dat je ook een professional kunt inschakelen om gewoon eens gezellig een eind mee te gaan wandelen of bijvoorbeeld om op je gemak mee te gaan revalideren. Alles is mogelijk met een personal trainer en uiteindelijk bepaal jij in hoeverre de trainingen intensief moeten zijn om jouw specifieke doelen te bereiken. Uiteraard kan je je wel laten adviseren door de personal trainer.

Veel plezier met bewegen!

Heb jij de eerste stap gezet en heb je ondertussen een afspraak in je agenda staan voor een eerste sportmoment met jouw nieuwe personal trainer in Barendrecht? Daar zijn wij natuurlijk heel blij om. Wij hopen dat je veel plezier gaat beleven aan de trainingen. Uiteraard wensen wij je heel veel succes!

Bekijk hier alle trainers uit Barendrecht >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten