Loading

Blog

blog image

Kickboksen Small group training in Haarlem

02 February, 2017 - 16:37

Hierbij wil ik graag laten weten dat ik elke zaterdag een small group training ga geven in Haarlem. Elke keer word er een evenement op facebook aangemaakt om jezelf aan te melden. er is plaats voor 8 personenen dus je moet er elke keer wel snel bij zijn. Je kan de evenementen in de gaten houden op de facebook pagine van mij op www.facebook.com/fitbymell of https://www.facebook.com/BestinYouPT 

De lessen worden verzorgd in Haarlem het adres vind je bij het evenement en ook op de pagina van Best in you! Ik hoop jullie snel te zien en voor meer informatie kun je via de onderstaande pagina contact met mij opnemen.

Contact opnemen met Mellony >>  

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten