Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Rijkswijk

22 January, 2017 - 11:44

De kosten van een personal trainer die in Rijswijk voor je klaarstaat variëren erg. Wil jij deelnemen aan een groepstraining? Dan liggen de prijzen vaak tussen de € 15,- en de € 25,- per persoon. Wil jij echt alleen aan de slag met een personal trainer? Dan betaal je natuurlijk ook wat meer voor de tijd van de trainer. In dit geval moet je rekenen op een tarief tussen de € 50,- en de € 100,- per training.

Bekijk hier alle trainers uit Rijswijk >>

Welke informatie vind ik in het profiel van een personal trainer in Rijswijk?

Je kunt op de eerste plaats natuurlijk prijsinformatie vinden in het profiel van de personal trainers in Rijswijk en omgeving. Ga jij voor een individuele training? De prijs is dan vooral ook afhankelijk van de opleidingen, de specialisaties en de kwaliteiten van de personal trainer.

Daarnaast speelt natuurlijk ook mee hoe druk bezet de personal trainer misschien al is. Hoe geliefder (en drukker) een personal trainer is, hoe hoger de tarieven vaak liggen. Uiteraard kun je alle informatie over dit soort zaken ook terugvinden in het online profiel van de personal trainers.

Mag ik mijn personal trainer in Rijswijk ook beoordelen?

Uiteraard is iedereen vrij om de eigen personal trainer in Rijswijk te beoordelen. Wel willen wij je vragen om te wachten met het schrijven van een beoordeling tot je een aantal trainingen met de betreffende professional achter de rug hebt. In de meeste gevallen kun je een personal trainer pas echt goed beoordelen wanneer de trainingen soepel, gemakkelijk en vertrouwd verlopen.

Pas na een aantal trainingen weet je echt wat je aan elkaar hebt en kun je een beoordeling schrijven waar anderen veel aan hebben. Een enkele training is een momentopname en eigenlijk is een momentopname niet voldoende om een goede beoordeling te kunnen schrijven. Doe eerst eens minimaal drie trainingen samen en beoordeel dan je personal trainer om anderen te helpen bij het maken van een goede keuze.

Veel plezier met trainen!

Staat jouw sporttas al klaar voor een eerste training met een personal trainer in Rijswijk die je hebt kunnen vinden via ons platform? Dan zijn we natuurlijk heel blij dat jij jouw ideale sportprofessional via ons hebt kunnen vinden. Wij willen je dan ook alle succes en veel plezier wensen met het trainen!

Bekijk hier alle trainers uit Rijswijk >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten