Loading

Blog

blog image

Prijzen van een personal trainer in Pijnacker

22 January, 2017 - 11:40

De kosten die een personal trainer in Pijnacker in rekening brengt voor een training zijn erg verschillend. Het kan zijn dat je bij de ene trainer € 50,- voor een individuele training betaalt, terwijl je bij de andere trainer het dubbele kwijt bent. Er zijn dan ook veel factoren die meespelen in het bepalen van de tarieven van de personal trainers.

Hierbij valt te denken aan de opleidingen, de ervaringen, de mogelijkheden, de kwaliteiten en de specialisaties van de personal trainers. Kies je voor een personal trainer die groepstrainingen verzorgt en maak je deel uit van de trainingsgroep? Dan kan het zijn dat je per training slechts € 15,- kwijt bent.

Bekijk hier alle trainers uit Pijnacker >>

Hoe kan ik de beste personal trainer in Pijnacker vinden?

Als je specifieke doelen hebt, dan is het goed om je keuze voor een personal trainer in Pijnacker hierop af te stemmen. Iemand die wil revalideren heeft een andere personal trainer nodig dan iemand die de spiermassa wil vergroten. Iemand die wil afvallen heeft weer aan andere sportprofessional nodig dan iemand die de conditie wil verbeteren en zich fitter wil gaan voelen.

Het is altijd belangrijk om je keuze te maken op basis van wat jij nodig hebt, zodat je zeker weet dat de personal trainer je dit ook kan bieden. Daarnaast kun je natuurlijk kijken naar de tarieven die door de personal trainer in rekening worden gebracht.

Is het sporten met een personal trainer in Pijnacker intensief?

Of het sporten met een personal trainer intensief is, is volledig afhankelijk van het soort training dat je wilt. De trainingen voor revalidatie zijn algemeen gezien niet erg intensief, maar voor de persoon die deze trainingen nodig heeft zijn de trainingen juist wel heel intensief. Het is dan ook vooral heel persoonlijk.

Daarnaast zijn er mensen die gewoon wekelijks een eindje willen gaan wandelen met een personal trainer om actief te blijven. Deze trainingen zijn minder intensief dan de trainingen voor mensen die de spiermassa willen laten groeien met krachttraining. Uiteindelijk wordt de intensiteit van de training door de personal trainer in Pijnacker ook afgestemd op wat jij wilt en op wat jij aankunt.

Veel plezier met bewegen!

Heb jij je sporttas ingepakt en je klaar gemaakt voor jouw eerste training met je nieuwe personal trainer in Pijnacker? Dan wensen wij je natuurlijk heel veel succes en plezier met het bewegen! 

Bekijk hier alle trainers uit Pijnacker >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten