Loading

Blog

blog image

Kosten van een personal trainer in Kampen

22 January, 2017 - 11:39

Het is makkelijk om te zeggen dat de kosten van een personal trainer in Kampen in de meeste gevallen tussen de € 50,- en de € 100,- per training liggen, maar hiermee vertellen we niet alles. Er zijn namelijk personal trainers die relatief voordelig voor je klaarstaan, waardoor je ook veel goedkoper uit kunt zijn.

Daarnaast hebben deze tarieven betrekking op individuele trainingen met de sportprofessionals. Als je voor een groepstraining kiest, dan ben je vaak veel voordeliger uit. In dit geval moet je rekening houden met een prijs die ligt tussen de € 15,- en de € 25,- per persoon.

Bekijk hier alle trainers uit Kampen >>

Kan ik ook korting krijgen van een personal trainer in Kampen?

Het is zeker mogelijk om een leuke korting te krijgen op een eerste training met een personal trainer in Kampen of omgeving. Je kunt eens op ons platform kijken op de Aanbiedingenpagina. Wij bieden de personal trainers de mogelijkheid om een training extra voordelig aan te bieden en deze aanbiedingen worden verzameld op deze pagina.

Hier kun je dus goed terecht voor lagere tarieven. Soms is een extra voordelige eerste training aan te raden, bijvoorbeeld als je nog niet zeker weet of het sporten met een personal trainer wel echt goed bij jou past.

Hoe helpt een personal trainer in Kampen mij met mijn doelen?

Een personal trainer kan je in Kampen ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen, maar dan is het wel belangrijk om de trainer bewust te kiezen. Er zijn namelijk personal trainers die vooral veel ervaring hebben in het begeleiden bij het afvallen, maar er zijn ook professionals die zich hebben gespecialiseerd in het bieden van revalidatietrainingen of trainingen waarbij de focus ligt op het laten groeien van de spiermassa.

Als jij je personal trainer bewust kiest op de kwaliteiten en specialisaties die hij of zij heeft, dan kan deze trainer je altijd helpen met het bereiken van de doelen, door je een training aan te bieden die speciaal voor jouw doelen op maat is gesneden.

Veel succes met het bereiken van je doelen!

Het bereiken van doelen is voor de ene persoon makkelijker dan voor de ander. Met een personal trainer in Kampen vergroot je je kansen om je doelen te bereiken. Wij willen je hier natuurlijk alle succes bij wensen! 

Bekijk hier alle trainers uit Kampen >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten