Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Hoogeveen

08 January, 2017 - 15:13

Wil jij weten wat de kosten van een personal trainer in Hoogeveen zijn voordat je een afspraak maakt? Dit is heel vanzelfsprekend. Wanneer jij gebruik wilt maken van een personal trainer, dan betekent dit natuurlijk niet dat je ook bereid bent om hier maar ieder willekeurig bedrag aan te betalen.

Groepstrainingen kun je al doen vanaf € 15,- per persoon, mede afhankelijk van de grootte van de groep. Wil je alleen trainen met een personal trainer? Dan liggen de tarieven meestal tussen de € 50,- en de € 100,- per training, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Bekijk hier alle trainers uit Hoogeveen >>

Kan ik ook revalideren met een personal trainer in Hoogeveen?

Het is zeker mogelijk om te revalideren onder de begeleiding van een goede personal trainer. Er zijn personal trainers die zich zelfs volledig hebben gespecialiseerd in het revalidatieproces. Er wordt vaker gedacht dat personal trainers in Hoogeveen alleen bedoeld zijn voor mensen die op hoog niveau willen sporten, maar niets is minder waar.

Ook mensen die willen revalideren, die de conditie willen verbeteren, die gewoon wat gezonder willen leven of die bijvoorbeeld willen afvallen kunnen gebruik maken van de diensten van een personal trainer.

Mag ik de personal trainer in Hoogeveen beoordelen?

Bij de profielen die je bij ons in kunt zien kun je ook beoordelingen vinden. Deze beoordelingen worden gedeeld door mensen die al enkele trainingen met de personal trainer achter de rug hebben.

Wanneer jij een aantal trainingen met je personal trainer in Hoogeveen hebt doorlopen, dan ben jij ook van harte welkom om jouw ervaringen met deze personal trainer online te delen op zijn of haar profiel. Jouw beoordeling kan anderen ook weer verder helpen.

Het is dan ook belangrijk om je beoordeling zo betrouwbaar mogelijk te maken en dit kan eigenlijk pas wanneer je meerdere sportmomenten met de personal trainer hebt gehad. Wij raden je aan om pas een beoordeling te geven na minimaal drie trainingen.

Veel succes!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een goede personal trainer kan vinden met behulp van ons platform. Heb jij inmiddels jouw ideale personal trainer in Hoogeveen gevonden en staat je eerste training al op de kalender? Dan willen wij je natuurlijk heel veel succes wensen met het sporten!  

Bekijk hier alle trainers uit Hoogeveen >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten