Loading

Blog

blog image

Wat zijn de tarieven van een personal trainer in Drachten?

08 January, 2017 - 15:11

De prijzen van een personal trainer die in Drachten actief is kunnen vrij laag zijn, maar deze kunnen ook hoger oplopen. Heeft een personal trainer nog maar weinig ervaring, veel ruimte in de agenda en heeft deze nog niet veel specialisaties? Dan liggen de kosten van deze personal trainer vaak relatief laag.

Je moet dan rekening houden met € 50,- gemiddeld per training. Heeft de personal trainer jarenlang ervaring, veel cursussen en opleidingen, meerdere specialisaties en nog maar weinig plek in de agenda? Dan kan het zijn dat je voor een training met deze personal trainer in Drachten het dubbele betaalt.

Bekijk hier alle trainers uit Drachten >>

Hoe kies ik een personal trainer in Drachten uit de profielen?

Dit is afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn. Moet jij je houden aan een bepaald budget, dan is het natuurlijk goed om in de profielen te kijken naar de tarieven van de personal trainers. Vind jij de specialisaties belangrijker dan de kosten, bijvoorbeeld omdat je nu echt eens af wilt vallen of nu echt eens goed wilt werken aan het verbeteren van je sportprestaties?

Dan kun je beter kijken naar de kwaliteiten die in de profielen worden vermeld. Er zijn personal trainers die je heel goed kunnen helpen bij het afvallen, bijvoorbeeld, maar er zijn er ook die hun specialisaties op heel andere vlakken hebben liggen.

Kan ik met meerdere personal trainers in Drachten kennismaken?

Veel personal trainers in de regio Drachten bieden je de mogelijkheid om eerst eens kennis te maken. Sommigen bieden deze optie gratis aan, terwijl je bij anderen een kleine bijdrage betaalt.

Het is wel mogelijk om met meerdere personal trainers een afspraak te maken voor een kennismaking. Aan de andere kant is het waarschijnlijk sneller om aan de hand van een profiel eerst met één personal trainer een afspraak te maken.

De kans is groot dat jouw gevoel over het profiel klopt en dat jij het goed kunt vinden met deze personal trainer. Klikt het toch niet, dan kun je altijd nog op de korte termijn een afspraak maken met een andere trainer.

Succes met trainen!

Staat de eerste afspraak voor een training met jouw nieuwe personal trainer in Drachten in je agenda? Wij zijn blij voor je! Wij willen je dan ook graag alle succes wensen met de trainingen!

Bekijk hier alle trainers uit Drachten >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten