Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Den Helder

08 January, 2017 - 15:10

De kosten van een personal trainer in Den Helder zijn niet vastgesteld. Dit betekent eigenlijk dat iedere personal trainer kan worden gezien als een zelfstandige die het recht heeft om de eigen tarieven voor de trainingen te bepalen. Hierdoor kan het zijn dat je bij de ener personal trainer € 50,- betaalt voor een training en dat je bij een andere personal trainer per training een bedrag van € 100,- betaalt.

De tarieven hangen vaak in bepaalde mate samen met onder meer de ervaringen, opleidingen en specialisaties van de trainer. Ga je voor een groepstraining? Dan kun je soms al voor € 15,- trainen.

Bekijk hier alle trainers uit Den Helder >>

Is een personal trainer in Den Helder geschikt voor mij?

Een personal trainer kan jou in Den Helder helpen om je persoonlijke doelen op het gebied van sport en beweging te bereiken. Dit betekent alleen niet dat het samenwerken met een personal trainer ook echt iets voor jou is. Het kan zijn dat je er na een enkele training achter komt dat je toch liever alleen sport.

Wanneer je niet eerder met een personal trainer hebt getraind, dan kom je hier pas achter als je het eens probeert. Wil je dit extra voordelig doen, zodat je niet teveel geld kwijt bent als je het toch niet ziet zitten? Kijk dan eens op onze Aanbiedingenpagina.

Mag ik mijn personal trainer in Den Helder online beoordelen?

Natuurlijk mag dat! Iedereen die via onze website een personal trainer heeft gevonden kan ook online een beoordeling geven. Wel is het raadzaam om de beoordeling pas na een aantal trainingen te geven, zodat je je mening kunt baseren op meerdere momenten met jouw personal trainer in Den Helder.

Het is heel goed om je personal trainer te beoordelen, want dit kan anderen in de toekomst weer helpen bij het maken van een keuze uit het groeiende aantal beschikbare personal trainers.

Veel plezier met trainen!

Het vinden van een personal trainer die in Den Helder met jou aan de slag kan en wil gaan is heel eenvoudig via ons platform. De profielen geven je al een goed beeld van de trainers, waardoor je vrij gemakkelijk een keuze kunt maken. Heb je een fijne personal trainer gevonden waar jij mee gaat sporten? Dan wensen wij je natuurlijk heel veel plezier met de trainingen!

Bekijk hier alle trainers uit Den Helder >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten