Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Doetinchem

08 January, 2017 - 15:09

Wil jij weten wat de kosten van een personal trainer in Doetinchem zijn? Dan ben je hier zeker aan het juiste webadres aangekomen, want wij bieden je meer informatie over de trainers die bij jou in de buurt actief zijn met het bieden van persoonlijke trainingen.

De personal trainers die in Nederland werken hebben de mogelijkheid om bij ons een profiel aan te maken, zodat mensen die zoeken naar een trainer de optie hebben om door middel van dit profiel kennis met hen te maken. Ook in Doetinchem en regio zijn zeker goede personal trainers te vinden die een profiel hebben aangemaakt.

Bekijk hier alle trainers uit Doetinchem >>

Hoe zoek ik een personal trainer in Doetinchem?

Dit is heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie om te zoeken naar personal trainers die in Doetinchem trainingen verzorgen. Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van de beschikbare professionals. Je ziet direct de profielen, welke ook zijn voorzien van beoordelingen.

De profielen bieden je alle informatie die jij wilt weten over de personal trainers. Heb je toch nog vragen? Dan vind je in de profielen ook de contactgegevens om de trainers zelf te benaderen. In de profielen zie je ook de tarieven van de personal trainers staan of een melding dat je de kosten aan kunt vragen.

Zijn groepstrainingen met een personal trainer in Doetinchem mogelijk?

Er zijn zeker personal trainers die niet alleen individueel trainen, maar die ook groepstrainingen verzorgen. In de meeste gevallen staat ook dit aangegeven in het profiel. Hierbij kan ook vermeld staan of het dan de bedoeling is dat je deelneemt aan een bestaande groep of dat je zelf een groep kunt of moet vormen.

De tarieven van de personal trainer liggen in de meeste gevallen per persoon lager bij de groepstrainingen. Soms betaal je dan slechts € 15,- of € 20,- per training, per persoon uiteraard. Als je alleen traint, dan moet je vaak wel rekening houden met een bedrag vanaf € 50,- per training.

Succes met het sporten!

Heb je een personal trainer in Doetinchem gevonden waarmee jij aan de slag wilt, alleen of in groepsverband? Dan kun jij je klaar gaan maken voor de eerste training, of wellicht heb je eerst een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Spannend! Wij wensen je natuurlijk heel veel plezier en succes!

Bekijk hier alle trainers uit Doetinchem >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten