Loading

Blog

blog image

Vacature personal trainer. Start vandaag nog als zelfstandige trainer

07 March, 2014 - 10:52

Ben jij een personal trainer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je voor jezelf beginnen in plaats van voor een werkgever te werken? Wil je meer uit jezelf halen, mensen helpen en begeleiden op jouw manier en je personal training naar een hoger niveau tillen? Start dan vandaag nog voor jezelf als professionele personal trainer en werk aan een gezonde toekomst.

Zelfstandig personal trainer

Je bent op zoek naar (meer) werk om mensen te helpen bij het bereiken van hun doel om meer spieren te kweken, een gezonder lichaam te krijgen, het verbranden van vet of om meer uithoudingsvermogen te krijgen. Tegenwoordig bieden steeds meer sportscholen de mogelijkheid aan hun klanten om begeleiding te krijgen van een personal trainer. Via onze website http://personal-trainer.nl kun je zelf een account aanmaken om je werkgebied en bekendheid te vergroten en jezelf te koppelen aan nieuwe opdrachtgevers.

Laat jezelf zien als personal trainer!

Daarnaast zien wij ook een toenemende groei ontstaan in de vraag naar persoonlijke trainers die bij de mensen thuis, op werk of hun favoriete trainingslocatie komen. Met een privé fitnesscoach bereiken mensen sneller en beter hun vastgestelde doel.

Maak vandaag nog een account aan op onze website om als zelfstandig personal trainer aan de slag te gaan en je eigen klantenkring te vergroten. Je krijgt je eigen pagina binnen onze website waarop je jouw (bedrijf)gegevens en updates kan plaatsen. Deel je kennis en expertise via onze website, laat zien wat je specialiteiten zijn en welke resultaten je behaald hebt. Laat zien dat jij de beste personal trainer bent in jouw regio bent en waarom jij mensen wel kan helpen bij het bereiken van hun doel.

Makkelijk en snel een account aanmaken

Een account aanmaken bij ons is makkelijk en snel gedaan. Het is mogelijk om via Facebook in te loggen of je aan te melden via je naam en e-mailadres. Wij nemen dan contact met je op om je account te activeren zodat je direct daarna aan de slag kunt. Neem een kijkje bij de profielpagina’s van onze andere trainers die je al zijn voorgegaan en dankzij ons platform hun klantenkring hebben uitgebreid.

Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@personal-trainer.nl.

Wil jij meer omzet behalen en op onze website zichtbaar zijn?   JA IK WIL MEER INFO OVER HET LIDMAATSCHAP 

 

Lees ook:

Houd je cliënten tevreden tijdens het afvaltraject! >>

Hoe creëer je een dieet waar cliënten zich ook daadwerkelijk aan zullen houden? >>

10 time management tips voor personal trainers >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten