Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Zeist

08 January, 2017 - 15:05

Het is vaak niet makkelijk om de precieze kosten van een personal trainer in Zeist te vinden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat iedere personal trainer de eigen tarieven mag bepalen, waardoor er vaak grote verschillen bestaan. Als je met een personal trainer in groepsverband wilt trainen, dan kun je dit vaak al doen vanaf €15,- per persoon per training.

Wil je één op één trainen met een personal trainer? Dan wordt de prijs per training hoger naar mate de trainer meer ervaring en bijvoorbeeld meer opleidingen heeft. De tarieven liggen dan veelal tussen de €50,- en de €100,- per trainsessie. Zo zie je dat hier grote verschillen in te vinden zijn.

Bekijk hier alle trainers uit Zeist >>

Mag ik eerst een training met de personal trainer in Zeist proberen?

Het is vaak mogelijk om eerst eens kennis te maken met een personal trainer die je in Zeist van dienst kan zijn. Het is immers prettig om van tevoren te weten of het wel klikt met een trainer voordat je daadwerkelijk gaat trainen.

Er zijn ook zeker personal trainers bij die je de mogelijkheid bieden om eerst eens een training mee te maken, kosteloos of tegen een gereduceerd tarief. Andere trainers bieden je een intakegesprek of een kennismakingsgesprek die geheel vrijblijvend is. De personal trainers geven de mogelijkheden in hun online profiel aan.

Groepstrainingen of individueel trainen met een personal trainer in Zeist

Je kunt alleen met een personal trainer aan de slag gaan, maar er zijn ook mensen die het prettiger vinden om met een grotere of kleine groep te trainen. Dit is mogelijk bij meerdere personal trainers.

Het grootste voordeel is natuurlijk wel dat groepstrainingen voordeliger zijn per persoon, waardoor dit zeker financieel een aantrekkelijke optie kan zijn. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je ook erg leuke vriendschappen zou kunnen overhouden aan de groepstrainingen met een personal trainer in Zeist of regio.

Veel plezier met trainen!

Of je nu alleen gaat trainen of met een groep wilt gaan trainen met een personal trainer; uiteindelijk draait het natuurlijk om wat jij neer weet te zetten onder de begeleiding van deze sportprofessional. Wij willen je dan ook veel succes en vooral ook plezier wensen met het sporten met jouw personal trainer in Zeist!

Bekijk hier alle trainers uit Zeist >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten