Loading

Blog

blog image

De prijzen van een personal trainer in Maarssen

08 January, 2017 - 15:04

De gemiddelde prijzen van een personal trainer in Maarssen liggen tussen de €50,- en de €100,- per training, maar dit betekent zeker niet dat je ook veel goedkoper uit kan zijn. De tarieven van personal trainers zijn van veel zaken afhankelijk, waaronder de ruimte in de agenda, het aantal jaren dat de trainer al actief is en ervaring heeft opgebouwd, de specialisaties en de opleidingen.

Er zijn ook personal trainers die groepstrainingen doen en in dit geval kun je vaak al voor €15,- of €20,- per persoon trainen. Dat maakt het voor velen natuurlijk financieel een stuk aantrekkelijker.

Bekijk hier alle trainers uit Maarssen >>

Hoe kan ik met een groep trainen met een personal trainer in Maarssen?

Er zijn meerdere mogelijkheden om met een groep te trainen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een personal trainer in Maarssen. Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden voor groepstrainingen, waarbij je de andere personen binnen de groep nog niet kent.

Aan de andere kant is het ook mogelijk om met een groep vrienden, vriendinnen, familieleden of bijvoorbeeld collega’s een groep te vormen en zo een groepstraining met een personal trainer te realiseren. Niet alle personal trainers bieden ook groepstrainingen. Dit kun je vaak wel lezen in de profielen op ons platform.

Kan ik eerst met de personal trainer in Maarssen kennismaken?

Het is in verreweg de meeste gevallen goed mogelijk om eerst eens kennis te maken met een personal trainer in Maarssen. Ook deze informatie kun je vaak terugvinden in de profielen.

Er zijn bijvoorbeeld personal trainers die je de optie bieden om eens een kijkje te komen nemen bij een training, maar er zijn ook trainers die een vrijblijvende kennismaking of een intakegesprek bieden.

Wanneer je eens voordelig een training met een personal trainer wilt proberen, dan kun je ook eens een kijkje nemen op onze Aanbiedingenpagina om te zien of er leuke acties en kortingen zijn bij jou in de omgeving.

Succes met het trainen!

Wij weten zeker dat je via ons platform een goede personal trainer in Maarssen of omgeving kunt vinden. Heb jij de beste professional voor jou gevonden en gaan jullie starten met sporten? Dan wensen wij jullie natuurlijk veel plezier en succes met de trainingen samen!

Bekijk hier alle trainers uit Maarssen >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten