Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Hoorn

08 January, 2017 - 14:56

De tarieven van personal trainers in Hoorn en omgeving liggen soms tientallen euro’s uiteen. Het is dan ook zo dat er veel verschillende personal trainers zijn. Zo heeft de één meer plek in de agenda dan de ander, waardoor dit de tarieven beïnvloedt. Ook is het zo dat de ene personal trainer veel meer ervaring, kennis en opleidingen heeft dan de andere en ook dit zorgt voor verschillen in de prijzen.

Wanneer je kiest voor een groepstraining, dan kun je soms al voor € 15,- of misschien € 20,- per training klaar zijn, maar als je voor het beste van het beste voor jou alleen wilt gaan, dan kan het ook zijn dat je uitkomt op € 90,- of € 100,- per training. In principe is het zo dat er binnen ieder budget wel mogelijkheden zijn.

Bekijk hier alle trainers uit Hoorn >>

Kan ik eerst een training proberen met een personal trainer in Hoorn?

Je wilt natuurlijk niet blind kiezen voor een personal trainer. Het is belangrijk dat de professional jou kan helpen bij waar jij behoefte aan hebt, maar het is bijvoorbeeld ook wel belangrijk dat het goed klikt.

De meeste personal trainers in Hoorn en omgeving bieden je de mogelijkheid om eerst eens vrijblijvend kennis te maken. In de online profielen valt vaak te lezen of je een afspraak kunt maken voor een kennismaking of intake en wat dit eventueel kost.

Kan ik ook voordeliger kennis maken met een personal trainer in Hoorn?

Het is zeker mogelijk om eens tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met een personal trainer in Hoorn of regio. Speciaal voor kortingen, acties en aanbiedingen hebben wij de Aanbiedingenpagina. Hier kun je eens kijken wanneer je lekker goedkoop eens wilt trainen met een personal trainer.

Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat je direct bij deze personal trainer wilt blijven voor in de toekomst. Dan betaal je wel het reguliere tarief van deze trainer. Uiteraard kan de professional je hier meer over vertellen.

Veel plezier trainen!

Bij ons kun je altijd snel en makkelijk een fijne personal trainer in Hoorn vinden. Heb jij je eerste afspraak ingepland staan om met je nieuwe trainer aan de slag te gaan? Dan wensen wij je natuurlijk heel veel succes en plezier met trainen!

Bekijk hier alle trainers uit Hoorn >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten