Loading

Blog

blog image

Hoe je door middel van een opt-in pagina een waardevolle mailinglijst op kunt bouwen om jouw personal training business te boosten

26 December, 2016 - 15:44

Het creëren van een mailinglijst door middel van een opt-in pagina is één van de meest waardevolle dingen die je kunt doen als je je business wil boosten. Het is een slimme marketing tool die succesvolle (internet) ondernemers bijna altijd toepassen. Bovendien kost het nauwelijks tijd of geld om deze tool in te zetten. In dit artikel leer je wat een opt-in pagina is en hoe je een effectieve opt-in pagina op kunt zetten zodat jij jouw business kunt boosten. 

 

Wat is een opt-in pagina en waarom is het zo belangrijk?

Een opt-in pagina is een simpele online pagina waar mensen hun email en naam achter kunnen laten en daarmee automatisch op een mailinglijst terecht komen.Als je een opt-in pagina goed opzet kun je tussen de 10-60% conversie krijgen. Dat betekent dat 10-60% van de mensen die jouw opt-in pagina bezoekt, een email achter laat. Wanneer je bijvoorbeeld 100 bezoekers per dag op je opt-in pagina krijgt, zullen 10 tot 60 nieuwe mensen zich aanmelden voor jouw mailinglijst per dag. Dat is op jaarbasis een enorm aantal nieuwe potentiële klanten die jij via e-mail kunt benaderen! 

 

Log in met je personal trainer account om verder te lezen. Log hier in

Heb je nog geen personal trainer account?

Bekijk hier dan onze verschillende lidmaatschappen en boost jouw PT business.

Lidmaatschappen Personal-trainer.nl

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten