Loading

Blog

blog image

Prijzen van een personal trainer in Naaldwijk

04 December, 2016 - 21:01

De kosten van een personal trainer die jou in Naaldwijk van dienst kan zijn worden niet vastgesteld en gelijkgetrokken. Makkelijk gezegd komt het erop neer dat iedere personal trainer vrij is om een eigen prijskaartje te plakken op de trainingen. Dit resulteert in een verzameling tarieven die erg uiteen kunnen liggen. Het kan zijn dat je €15,- betaalt, maar €100,- per training komt ook voor. In de meeste gevallen spelen zaken zoals ervaring, opleiding, specialisatie(s) en ruimte in de agenda een rol bij het vaststellen van de tarieven. Dit betekent dat je voordeliger uit bent bij een personal trainer met een jaar ervaring dan bij een professional met tien jaar ervaring. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel.

Bekijk hier alle personal trainers uit Naaldwijk >>

Hoe weet ik welke personal trainer in Naaldwijk goed is voor mij?

Het is niet makkelijk om te zeggen welke personal trainer wel goed voor jou is en welke niet. Dit is namelijk vooral ook afhankelijk van jouw verwachtingen en deels ook van jouw persoonlijkheid. Het is namelijk zo dat een training met een personal trainer in Naaldwijk veel leuker, effectiever en aangenamer verloopt wanneer het goed klikt. Het kan zijn dat de buurvrouw wel heel goed met een personal trainer overweg kan, bijvoorbeeld, terwijl jouw persoonlijkheid helemaal niet klikt met die van dezelfde personal trainer. Uiteindelijk gaat het erom dat je iemand vindt die op alle vlakken goed past bij jou en vaak is dit een kwestie van proberen. Je kunt je wel wat laten leiden door de beoordelingen die anderen aan de personal trainer hebben gegeven.

Mag ik ook mijn ervaringen met mijn personal trainer in Naaldwijk delen?

Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om jouw ervaringen met een personal trainer te delen met anderen. Je kunt je beoordeling op de website aangeven en hierbij ook noteren waarom jij er zo over denkt. Wij raden je wel aan om een personal trainer pas te beoordelen na meerdere trainingen, zodat je een goed beeld hebt van wat de professional allemaal in zijn of haar mars heeft.

Veel plezier met de trainingen!

Heb jij via onze website de ideale personal trainer in Naaldwijk gevonden? Dan rest ons natuurlijk niets anders dan jullie allebei heel veel plezier en succes te wensen met de trainingen! 

 

Bekijk hier alle personal trainers uit Naaldwijk >>

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten