Loading

Blog

blog image

Tarieven van een personal trainer in Alkmaar

26 November, 2016 - 20:06

 Je kunt een personal trainer inschakelen voor €50,- per training, maar ook voor €100,- per sessie. Het verschil in tarieven is behoorlijk, maar hier is ook alle reden toe. Een personal trainer in Alkmaar die pas net is begonnen en nog veel ruimte in de agenda heeft zal een lager tarief in rekening brengen dan een trainer met een jarenlange ervaring, een goede reputatie en een vrij drukke agenda. De opleiding(en) en eventuele cursussen spelen hier ook een rol in, evenals de specialisaties. Je kunt alle informatie over de personal trainers bij jou in de buurt vinden in de online profielen op onze website, inclusief de tarieven.

Bekijk hier alle trainers uit Alkmaar >>

Mag ik eerst een sessie proberen met de personal trainer in Alkmaar?

Wie niet eerder met een personal trainer heeft gesport kan onmogelijk weten of dit goed bevalt. In dat geval is het prettig wanneer je tegen een iets lager tarief kennis kunt maken met een personal trainer in Alkmaar. Dit kan! Je kunt op onze website ook een speciale pagina vinden met aanbiedingen. Hier kunnen personal trainers aanbieden om jou voor een eerste sessie tegen een gereduceerd tarief te ondersteunen. Het kan gaan om een directe training, maar bijvoorbeeld ook om een kennismaking of een intake.

Hoe zit het met de beoordelingen van de personal trainers in Alkmaar?

De beoordelingen die je kunt vinden op de profielen van de personal trainers die in Alkmaar actief zijn worden gegeven door mensen die al met deze professionals hebben getraind. Eerlijkere beoordelingen zijn er eigenlijk niet. Deze beoordelingen worden dan ook gegeven om jou te helpen om een goede keuze te kunnen maken. Met jouw persoonlijke beoordeling kun jij ook weer anderen helpen. Als jij een aantal trainingen met jouw personal trainer achter de rug hebt, dan kun je een beoordeling geven om je ervaringen met anderen te delen.

Veel plezier met trainen!

Als jij een personal trainer in Alkmaar hebt gevonden, dan kun je van start gaan met het trainen om jouw persoonlijke goals te halen. Wij wensen je hier veel succes en vooral ook veel plezier bij!

 

Bekijk hier alle trainers uit Alkmaar >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten