Loading

Blog

blog image

12 tips om meer omzet te creëren als personal trainer met slimme ’48-uurs sales acties'

16 November, 2016 - 16:55

 

In dit artikel ga je leren wat een 48-uurs sales actie is en hoe je door middel van deze korte sales acties extra omzet voor je fitness internet business kunt gaan draaien. Je leert hoe je zo’n korte actie opzet en waar je op moet letten om het meeste resultaat te behalen. Na het toepassen van de tips in dit artikel zul je (nieuwe) klanten over de streep trekken om een aankoop te doen die zij niet via een normale sales pagina zouden doen.

Wat is een 48-uurs sales actie?

Een 48-uurs sales actie is een sales aanbieding die een beperkte tijd (48 uur) beschikbaar is en via een video gepromoot wordt op een speciale sales pagina. De verkoop pitch met aanbieding die je normaal gesproken op een webinar, face to face of via een sales pagina zou delen, deel je nu via een video die tijdelijk te zien is. Het voordeel van een dergelijke actie is dat het weinig tijd kost om in elkaar te zetten, maar het een zeer effectieve en slimme methode is om je omzet te verhogen.  Door dit soort korte marketing acties eens per kwartaal in te zetten, creëer je pieken in je omzet.

Het principe van een 48-uurs sales actie werkt zo goed omdat je het sales aanbod schaars maakt (het aanbod is maar 48 uur beschikbaar en verdwijnt daarna). Alles wat schaars of tijdelijk verkrijgbaar is, is is aantrekkelijker voor mensen.  Het komt er eigenlijk op neer dat je je (potentiële) klanten een klein beetje onder druk zet om een keus te maken, want het aanbod wordt na 48 uur verwijderd. De mensen moeten dus snel actie ondernemen en een ja of nee kiezen. Er is weinig tot geen tijd om te twijfelen en de aankoop uit te stellen. 

De tips en trucs om een effectieve 48-uurs sales actie op te zetten

Tijdens het opzetten van de 48-uurs sales video is het belangrijk om de onderstaande tips en trucs toe te passen, waardoor men aan het einde van de video bijna niet meer onder een aankoop uitkan.

Log in met je personal trainer account om verder te lezen. Log hier in

Heb je nog geen personal trainer account?

Bekijk hier dan onze verschillende lidmaatschappen en boost jouw PT business.

Lidmaatschappen Personal-trainer.nl

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten