Loading

Blog

blog image

Wat is het salaris van een personal (fitness) trainer?

01 November, 2016 - 08:50

Als je als personal trainer aan het werk wil, dan ben je vast en zeker ook benieuwd naar je salaris. Het salaris van een personal trainer voor fitness kan heel wisselend zijn. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en om jezelf te promoten, is het goed dat je jezelf gaat registreren op https://www.personal-trainer.nl/pakketten. Daar kun je namelijk jezelf promoten als personal trainer en zo kunnen je klanten contact met je opnemen.

Sinds de komst van internet kan het niet meer weg worden gedacht, ook niet binnen de sportwereld. Je kunt daarom nu maar beter jezelf promoten als personal trainer en jezelf hier aanmelden. Als je namelijk als beginnende personal trainer aan de slag gaat, is het goed om meteen een goede start te maken en dat kan bij Personal-trainer.nl. Waarom? Omdat deze website een hoge ranking heeft in Google en daar profiteer je dus meteen van!

 

Verdiensten als personal trainer

Geld verdienen dat is vaak je doel als je als personal trainer aan de slag gaat. Maar wat is je salaris als personal trainer gericht op fitness? Je zou eens kunnen kijken naar personal trainer Shirley. Zij heeft in totaal 6.000 euro extra verdiend in een jaar tijd! Dat klinkt natuurlijk goed, maar dat heeft ze niet voor niets gekregen! Lees hier het verhaal van Shirley: 

Het verhaal van shirley >>

Wij kunnen je daarbij helpen, want via Personal-trainer.nl krijg je meer omzet door de tips die je leest om meer klanten binnen te krijgen door online marketing. Een goede strategie die je vast en zeker ook direct wil proberen! Ook buen je direct zichtbaar voor de honderden bezoekers die dagelijks op onze website op zoek zijn naar een personal trainer.

 

Je kunt snel aan de slag als personal trainer, hebt geen eigen website nodig en krijgt de beste strategieen en tips. Vervolgens kun je aan de bak om het ideale salaris te verdienen als personal trainer. Laat die kans daarom niet aan je voorbij gaan en kies ook voor het registreren van jezelf als personal trainer op deze site.

 Meer info registreren als personal trainer >>

Loondienst of freelance personal trainer fitness?

Zou je willen werken in loondienst of toch als freelance personal trainer fitness? Het is goed om te weten dat je in loondienst stukken minder verdient dan wanneer je als freelance trainer aan de slag gaat. Vaak is de keuze aan de hand van je salaris dan al snel gemaakt en wil je als freelance personal trainer fitness aan de slag! Dit kan en daar helpen we je graag bij. Maak daarom vandaag nog je keuze en ontdek ook wat wij jou te bieden hebben. Registreren, gegevens invullen en dan kan het contact en de aanmelding van klanten erg snel verlopen!

Registreer je nu direct en start vandaag nog als personal trainer >> 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten