Loading

Blog

blog image

Voor personal trainers: De ‘geautomatiseerde verkoopmachine’ met een e-mail autoresponder

21 October, 2016 - 12:10

In dit artikel behandelen we één van de meest effectieve tools waarmee je een geautomatiseerd verkoop kanaal kunt creëren, namelijk de email auto responder.  Dit betekent simpel gezegd dat je op regelmatige basis geautomatiseerd emails stuurt met waardevolle content (en af en toe een sales aanbieding) naar de mensen uit jouw email lijst waardoor ze jou of jouw bedrijf beter leren kennen.

Een email auto responder is enorm effectief en waardevol om je sales te verhogen en waarde toe te voegen aan je (online) business. 

Met een email auto responder kun je een ideale klanten ervaring aanbieden door de juiste emails in te zetten.

Doordat je continue via email contact met je potentiële klanten maakt, zullen ze je niet snel vergeten. Je bouwt eigenlijk automatisch een klant relatie op met de mensen uit jouw mailing lijst. Dit zal de verkoop uiteindelijk bevorderen.  Bovendien is een groot voordeel dat je maar  eenmalig tijd hoeft te besteden aan het opzetten van een geautomatiseerde email cyclus met waardevolle content.  Daarna  werkt het automatisch voor lange termijn en hoef jij er niet meer aan te denken.  

Log in met je personal trainer account om verder te lezen. Log hier in

Heb je nog geen personal trainer account?

Bekijk hier dan onze verschillende lidmaatschappen en boost jouw PT business.

Lidmaatschappen Personal-trainer.nl

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten