Loading

Blog

blog image

Trainen bij personal trainer Denise Hamelijnck

22 February, 2014 - 13:41

Een aantal weken geleden heb ik het besluit genomen om onder persoonlijke begeleiding te gaan fitnessen. Voor mij een grote stap om te maken, omdat ik eigenlijk nooit veel aan mijn conditie heb gewerkt en het idee om samen met een persoonlijke trainer te gaan sporten, ik altijd een drempel te hoog vond.
Vanaf de 1ste keer al dat ik onder begeleiding van Denise heb getraind, was die angst verdwenen. Denise besteedt veel aandacht aan de persoon die je nu bent en de persoon die je wilt worden. Door een persoonlijke aanpak weet ze een compleet schema op te stellen waarin naast het harde trainen, ook veel aandacht wordt besteed aan voeding en eigenlijk je gehele mental state of mind.
Haar trainingen zijn uitdagend en pittig, maar ze weet je telkens wel zo te motiveren dat je weer wat verder kan gaan. Het blijft me verbazen hoe snel zo’n uur samen trainen voorbij gaat en ik weer uitkijk naar de volgende sessie. Haar voedingsadviezen bestaan uit leuke, lekkere en gezonde recepten, waar niet alleen ik, maar nu ook de rest van mijn familie van geniet.
Kortom, ik blij dat ik de stap heb genomen en ik kan iedereen Denise aanraden

 

Lees ook:

Shirley Ruittemanz: Dankzij personal-trainer.nl heb ik in een jaar tijd,  €6000,- meer omzet behaald >>

Ervaringen personal-trainer.nl >>

Everon Jackson Hooi in shape bij Delda Sport >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten