Loading

Blog

blog image

Personal trainer Maastricht kosten

06 September, 2016 - 14:13

Ben je op zoek naar een personal trainer uit Maastricht en wil je weten wat de tarieven/kosten zijn? Zoek dan niet verder en kijk op deze pagina naar alle personal trainers uit Maastricht.

Bekijk hier alle personal trainers uit Maastricht >>

 

Wat kost dat nou een personal trainer uit Maastricht?

De kosten voor het inhuren van een personal trainer kunnen nogal verschillen. Je hebt trainers die bieden een personal training sessie aan voor €45 per training en je hebt trainers die vragen €95,-. Vanwaar dit grote prijs verschil zou je denken? Hieronder benoemen we een paar punten die daar mee te maken hebben.

Accomodatie van de trainer

Allereerst heb je de accomodatie. Een trainer met een eigen locatie is natuurlijk duurder dan een trainer die zijn trainingen buiten in het park doet. Je hebt trainers die een super de luxe sportschool hebben inclusief spa, fitness etc , maar je hebt ook kleine sportzaaltjes waar niet meer staat dan een halter en buikspiermatje. Op onze website kun je bij elke trainer op zijn profiel bekijken hoe zijn locatie eruit ziet ( Kijk onder het kopje Media)

 

Diploma's van de personal trainer

Personal trainer is geen beschermt beroep, dat wil zeggen dat iedereen zich personal trainer mag noemen. Wil je kwaliteit? Zorg er dan voor dat je alleen werkt met trainers die een goedgekeurt diploma hebben.

Op onze website kun je precies zien welke trainer een goedgekeurd diploma hebben. De trainers kunnen zelf diploma's invullen, maar alleen de trainers die hun diploma naar ons toesturen krijgen het groene vinkje achter hun diploma. 

 

Ervaring van de trainer

Een trainer kan super veel diploma's hebben behaald in een korte tijd, maar een stukje ervaring is ook erg belangrijk wanneer je een persoonlijke trainer wilt inhuren. De meeste trainers op onze website hebben erbij staan hoelang ze al werkzaam zijn in de fitnessbranche. Staat dit er niet bij, vraag dit dan even na via het contactformulier bij de desbetreffende trainer.

 

Nu aan de slag met jouw droomtrainer uit Maastricht

Je weet nu een beetje waar je op moet letten wanneer je een geschikte trainer zoekt. Ben je er klaar voor om geholpen te worden door de beste specialisten van Nederland? Klik dan op de onderstaande link en ga aan de slag met een trainer bij jou om de hoek.

Bekijk hier alle personal trainers uit Maastricht >>

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten