Loading

Blog

blog image

Personal trainer Utrecht kosten

29 July, 2016 - 09:46

Op zoek naar een personal trainer in Utrecht en wil je weten wat de tarieven ongeveer zijn voor een personal training sessie?
Lees dan snel verder. Een personal trainer bepaald zelf zijn eigen tarief en dit kan verschillen vanaf €10,- per uur tot aan €150,- per uur.

Maar waar ligt dit prijsverschil dan aan? Dit gaan we je uitleggen in onderstaand artikel.

Bekijk hier alle personal trainers uit Utrecht >>

Verschillen tussen de tarieven van personal training

Waar zit nou het verschil in tussen de grote prijsverschillen? Dit heeft allereerst te maken met of 1 op 1 wilt trainen of in een small group. De meeste personal trainers bieden alleen 1 op 1 training aan, maar de small group training is steeds meer in opkomst.

Prijzen small group training


Een small group training is trainen met een personal trainer in kleine groepjes. Meestal is dit in een groep van 2 t/m maximaal 8 personen. Zo deel je de kosten van de personal trainer, maar heb je toch de persoonlijke aadacht die je mag verwachten van een personal trainer. De kosten kunnen variëren van €10,- per persoon per uur, tot aan €40,- per persoon per uur. Wil je de exacte prijzen weten dan kun je via de onderstaande pagina een trainer uitzoeken die jou aanspreekt en via het contactformulier vragen wat een small group training kost.

Bekijk hier alle personal trainers uit Utrecht en vraag de small group prijs aan >>

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten